Velkommen til Babyshop


Babyshop er en av Norges eldste barneutstyrskjeder, vi har lang erfaring og vi tilbyr deg som kunde kvalitetsvarer, i alle prisklasser. Vi har bilstoler, barneutstyr og barneklær fra kjente merkevarer som Bugaboo, Emmaljunga, Stokke og Voksi. Vi tilbyr god og fagmessig service, og at du er fornøyd med din handleopplevelse er det aller viktigste for oss. Det gir trygghet for at du får akkurat de varene som passer for dine behov.

Utenfor Babyshop på Bryn Senter har vi egne parkeringsplasser for deg som er gravid, slik at tilgjengeligheten skal være god.

Babyshop har et stort utvalg a barnevogner. Vi hjelper deg til å finne den vognen som passer best for deg og ditt bruk. Noen foretrekker kombivogner og andre duovogner. Kanskje det er en sportsvogn du trenger denne gangen eller en reisetrille. Babyshop har utvalget. Babyshop har også et stort utvalg av bilstoler, helt fra babystoler til den nyfødte eller bilstoler og beltestoler. Vi vet hva sikkerhet betyr for din baby og hjelper deg til å velge riktig bilstol tilpasset din bil.