Match


God kvalitet og verdi for pengene er viktig for både oss og våre kunder. Dette, sammen med en god og inspirerende handleopplevelse, skal stå i sentrum når du besøker våre butikker. Stort utvalg, dyktige medarbeidere, gode verktøy for veiledning og inspirerende aktiviteter er med på å gjøre akkurat dette mulig. Vi kan hjelpe deg med gode tips og råd, sette sammen antrekk og garderober. Vi ønsker at våre kunder skal oppfatte Match som åpne, inkluderende og inspirerende i alle sine møter med oss.

Dersom du har tips til hvordan vi kan bli enda bedre hører vi også gjerne fra deg! Lik oss på Facebook, så kan du sende oss en melding:www.facebook.com/matchfashion.

Velkommen til en hyggelig handleopplevelse hos Match!


www.matchfashion.no

Velkommen til Match 

MATCH er en av Norges største motekjeder med over 100 butikker i Norge.

Med fokus på gode kvaliteter og en tidløs og klassisk stil, vil både kvinner og menn alltid finne antrekk til livets mange anledninger hos oss.

Dette er noen av merkene vi fører: Levi’s, Donna, Jean Paul, Bjørn Borg, Saddler (belter og vesker), VaVite, Alexander, Oroblu, Redefine Your Identidy, Gant, Henry Choice, Redford, Alvo, Mario Conti, Dovre, Levis.og Part Two.

Velkommen til en hyggelig handel!