Velkommen til Rafens

Rafens er en rendyrket kjøkkenutstyrskjede

Hos Rafens finner du ett svært bredt utvalg i kjøkkenredskaper, og det lille ekstra som gir en helt egen kjøkkenopplevelse. Vi fokuserer på funksjonalitet og kvalitet, og strekker oss mot miljøvennlige og naturlige varer.  Vi fører kjøkkenkniver fra bl.a. Kai Shun, Mac, Global, Victorinox og Sabatier. Gryter, panner og servise fra Le Creuset, kjøkkenredskaper og flotte stålboller fra Røsle, kjøkkenmaskiner og blender fra Kitchen Aid og kaffetraktere fra MoccaMaster er i vårt utvalg.

I tillegg fører vi Kählers Omaggio-vaser og boller, Lucie Kaas boller, glass fra Riedel og Iittala,  Stelton kaffekanner og bestikk, Bodum, Chemex kanner og Jamie Oliver varer. På elektriske artikler fører vi Magimix juicer og foodprosessor,  Bamix stavmiksere, blender, kaffekvern, melkeskummer, vannkoker, vaffeljern, håndmixer og brødrister fra Dualit, Bodum og Sabor. Nytt er kjøkkenserien med mixmaster, brødrister og vannkoker fra Smeg.

Kjøkkenspesialisten Rafens er grunnlagt i 1827 i Store Grænsegate 5 (Grensen) i Kristiania og er trolig Norges eldste butikk. Det begynte som en bondehandel der bøndene fikk byttet sine varer med kolonialvarer, manufaktur, stentøy, brennevin osv. noe som var svært alminnelig på den tiden. Rafens har vært en betydelig grossist og blant de største leverandører av varer til storhusholdninger som sykehus, sykehjem restauranter osv. I dag er Rafens en rendyrket kjøkkenutstyrskjede basert på et franchisekonsept. Lange faghandelstradisjoner kombinert med moderne drift og et trendy konsept er Rafens varemerke og vår grunnlag for den gode handleopplevelsen vi ønsker å gi våre kunder på Bryn.

Velkommen til en hyggelig handel på Rafens – Vi gleder oss til å hjelpe deg!