Fasiliteter

icon-03
Det er 4 timers gratis kundeparkering på Bryn Senter i senterets åpningstid og det trekkes ingen p-billett for å stå her i disse 4 timene. Om det er ønskelig å stå på Bryn Senter utover de 4 timene kan p-billett kjøpes i app'en til Europark gjennom parkeringsavtalen/Bryn Senter. Det er ikke anledning til å stå på senterets parkeringsplass utenom senterets åpningstid om dette ikke er avtalt på forhånd.
icon-06
I Helsebygget på Bryn Senter finner du: 4. etg: Unilabs Røntgen, NEMUS Bryn og Afrodite Negledesign. 5. etg: Bryn Tannhelsesenter, Grete Roede sitt kurslokale, Hanne Westby Hogstad/Psykomotoriske Fysioterapi, Solhuset, AktiMed -bedriftshelsetjeneste, Bryn Naturmedisin og Hudpleie og Aker Begravelsesbyrå 6. etg: Klinikk for Alle; fysioterapi avdeling med bl.a. manuellterapeuter og treningssenter etc. og Bryn Senter Legekontor hvor det også er gynekolog.
icon-01
Toaletter finnes i hver etg. både i senteret og i Helsebygget. I 1. og 2. etg. finnes de i slusen ut mot garasjen, og i 3. etg. finnes de i gangen mellom Mersmak og Skoringen. Stellerommene finnes i 1 og 2. etg ved siden av toalettene. Det er flere heiser på Bryn Senter. Skal du til Helsebygget bruk heisen som er i slusen ut mot garasjen.