Fasiliteter

icon-03
Det er 4 timers gratis kundeparkering på Bryn Senter i senterets åpningstid og det trekkes ingen p-billett for å stå her i disse 4 timene. Om det er ønskelig å stå på Bryn Senter utover de 4 timene kan p-billett kjøpes hos senterkontoret og/eller vekter i senterets åpningstid. Det er ikke anledning til å stå på senterets parkeringsplass utenom senterets åpningstid om dette ikke er avtalt på forhånd, bl.a. via forhåndsbetalt p-billett. Det leies ikke ut p-plasser over lengre tidspunkt og det er ikke anledning til å stå over natten i parkeringshuset, dette grunnet feiing, måking og generell sikkerhet for Bryn Senter.
icon-06
I Helsebygget på Bryn Senter finnes følgende tjenestetilbud: 4. etg: Unilabs Røntgen, NEMUS Bryn og Bryn Naturmedisin og Hudpleie 5. etg: Bryn Tannhelsesenter, Grete Roede sitt kurslokale, Bryn Psykomotoriske Fysioterapi, Hanne Westby Hogstad, Psykomotoriske Fysioterapi, Risvang Tannteknikk AS, Solhuset, AktiMed -bedriftshelsetjeneste og Aker Begravelsesbyrå 6. etg: Bryn Medisinske Senter med både leger, fysioterapi avdeling med manuellterapeuter etc., gynekolog, ernæringsfysiolog, treningssenter etc.
icon-07
Hos Ultra i 1. etg. finner du Post i butikk. De tar imot og behandler post, brev og pakker.
icon-01
Toaletter finnes i hver etg. både i senteret og i Helsebygget. I 1. og 2. etg. finnes de i slusen ut mot garasjen, og i 3. etg. finnes de i gangen mellom Mersmak og Skoringen. I Helsebygget finnes de i gangene inn mot tjenestestedene. Stellerommet finnes i 2. etg ved siden av toalettene. Det er flere heiser på Bryn Senter. Den ved siden av MIX kiosken går bare mellom 1. og 3. etg. i senteret, det samme gjør heisen som går i trappen ved Skoringen. Heisen i slusen ut mot garasjen går til alle etg. både i senteret og i Helsebygget. Heisen i garasjen går i alle tre etg. i garasjen, samt alle etg. i Helsebygget.