Fasiliteter

icon-03
Det er 4 timers gratis kundeparkering på Bryn Senter i senterets åpningstid og det trekkes ingen p-billett for å stå her i disse 4 timene. Om det er ønskelig å stå på Bryn Senter utover de 4 timene kan p-billett kjøpes i app'en til Europark gjennom parkeringsavtalen/Bryn Senter. Det er ikke anledning til å stå på senterets parkeringsplass utenom senterets åpningstid om dette ikke er avtalt på forhånd.
icon-06
I Helsebygget på Bryn Senter finner du: 4. etg: Unilabs Røntgen, NEMUS Bryn og Afrodite Negledesign. 5. etg: Oris Dental Bryn, Roede sitt kurslokale, Hanne Westby Hogstad/Psykomotoriske Fysioterapi, Solhuset, AktiMed -bedriftshelsetjeneste, Bryn Naturmedisin og Hudpleie og Aker Begravelsesbyrå 6. etg: Klinikk for Alle; fysioterapi avdeling med bl.a. manuellterapeuter og treningssenter etc. og Bryn Senter Legekontor hvor det også er gynekolog.
icon-01
Toaletter finnes i hver etg. både i senteret og i Helsebygget. I 1. og 2. etg. finnes de i slusen ut mot garasjen, og i 3. etg. finnes de i gangen mellom Mersmak og Skoringen. Stellerommene finnes i 1 og 2. etg ved siden av toalettene. Det er flere heiser på Bryn Senter. Skal du til Helsebygget bruk heisen som er i slusen ut mot garasjen.
MILJ%C3%98-IKON-nett2
Bryn Senter er Miljøtårnsertifisert og Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Over 5800 virksomheter er sertifisert som Miljøfyrtårn – fra små og mellomstore enkeltvirksomheter, til store konsern og kommuner. Med tilpassede kriterier for over 80 ulike bransjer, gjør Miljøfyrtårn bærekraft konkret og lønnsomt. Bryn Senter utarbeider årlig miljø og klima rapport som kan sendes ved forespørsel til post@brynsenter.no Du kan lese mer om Miljøfyrtårn her: www.miljofyrtarn.no
header-icon
På Bryn Senter får alle kundeklubbmedlemmer gratis WIFI. Bli medlem i vår kundeklubb ved å sende SMS med kodeord; Bryn til 2242 -så kan du logge deg på WIFI neste gang du er på senteret.