Stilling ledig

Ekstrahjelp

Brilleland

SE MER

Vil du være den som blidt imøtekommer enhver kunde til "verdens beste Brilleland butikk"?
Vil du være den som med en hjelpende hånd viser kunden det som vil passe best for akkurat ham eller henne?
Eller bare være den som om gjør dagen litt bedre for de flotte kundene som velger å komme til Brilleland?
Enkle ting kanskje, men utrolig viktige og avgjørende.

Hvis du vil være med på team brilleland og gjøre en forskjell i folks liv, så vil vi veldig gjerne høre litt mer om deg. Ikke nøl - ta tastaturet fram og søk på stillingen som ekstrahjelp hos Brilleland Bryn.

Aktuelle arbeidsoppgaver: kundebehandling - veiledning - samt salg av fine briller og solbriller etter kundens behov - hjelpe optiker i hans/hennes hverdag - reparasjon av briller - forefallende arbeide

Vi ser at du: er optikerens høyre hånd - evner å lære og bruke kunnskapen til å veilede kunder og vise hvorfor vi har de beste produktene for dem - vi ser etter deg som tar ansvar - jobber mot felles mål - finner løsninger og oppnår gode resultater - kan stå på og legge ned ekstra tid når det er nødvendig - er effektiv og liker at det skjer noe

Vi trenger en engasjert ekstrahjelp som kan jobbe annenhver fredag 17-21, annenhver lørdag 11-19. Ekstravakter i ferieavvikling. Vi tilbyr deg god oppfølging og konkurransedyktige betingelser. For oss er det viktig at du trives og blir komfortabel med dine arbeidsoppgaver. I din videre utvikling hos oss vil du få god opplæring, og vi vil legge til rette en god ramme for at du skal lykkes blant oss. Vi er opptatt av personlige kundeforhold gjennom god faglig veiledning. Vi ser etter deg som lett kan skape gode relasjoner med kunder og medarbeidere, uansett hvor folk kommer fra, og som har lett for å bygge kontaktnett. Du må gjerne bruke humor på en egnet måte som bringer varme inn i arbeidshverdagen.

For at teamet skal fungere må vi spille hverandre gode - alle er like viktige - DU er viktig! Velkommen skal du være!

Vi ønsker kun kontakt med søkere til stillingen! 

Ekstrahjelp

Match

SE MER

Match Bryn søker en god selger til 10% stilling og sesongshjelp.

Voice Norge AS er et ledende selskap innen norsk fashion og tekstilhandel. Selskapet omsatte i 2018 for i underkant av 2 mrd. kr ut av butikk. Totalt har Voice 242 butikker fordelt på Match, VIC, Boys of Europe og Jean Paul, og mer enn 1500 ansatte. Voice ble etablert i 1988 og eies av investeringsselskapet O. N. Sunde AS. Match har etablert seg som en av Norges største heleide kleskjede med hele 113 butikker. Kjeden har hatt enestående suksess de siste to årene, og under kjøpesenterkonferansen 2016 ble Match kåret til årets butikkjede, en utmerkelse som henger høyt og som Match er svært stolt over å motta. Kjeden tilbyr dame- og herreklær med høy kvalitet til verdi for pengene. I Match er service og kvalitet i fokus og det jobbes kontinuerlig med å sikre en optimal handleopplevelse for kunden.

Vi søker en dyktig superselger med stort pågangsmot som trives med å jobbe mot felles mål. Du er imøtekommende av natur, sosial og har en stor interesse for mote og trender. Vårt mål er at alle våre kunder skal få en positiv handleopplevelse, og vi er stolte av å kunne tilby klær av høy kvalitet.
 
Ansvar og arbeidsoppgaver: Bidra til eventyrlige salgstall og oppnåelse av budsjett.
Yte til enhver tid den beste kundeservice i bransjen.
Varehåndtering og oppfølging av salgsaktiviteter og kampanjer.
Sørge for at man har det gøy på jobb.
 
Personlige egenskaper:  Resultatorientert og samarbeidsvillig med stor arbeidskapasitet.
Kreativ og har evnen til å inspirer andre.
Trives i et fartsfylt miljø.
 
Kvalifikasjoner:  Fullført videregående skole. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdannelse.
Har gjerne salgserfaring fra tilsvarende bransje. Du må være fleksibel og kan jobbe på dag- og kveldstid, samt i helger og i ferien når butikken har behov.

Vi tilbyr:  En morsom og kreativ arbeidsplass. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i et veletablert konsern. Tett oppfølging og support. 

Kontaktperson:
Soheyla Azimi
Dagligleder
22758039
Navn
Epost
Mobil
Last opp CV
Last opp søknad
Data du sender med skjemaet blir bare brukt i formål til å søke stilling hos oss. Vi forbeholder oss til å beholde data i tilfelle en annen passende stilling skulle dukke opp, men vil brukes utelukkende til dette formål. Ta kontakt hvis du ønsker å bli fjernet fra vår søknadsdatabase. Du finner mer informasjon i vår personvererklæring.

Deltidsansatt

Bryn Sport

SE MER

Bryn Sport søker en deltidsansatt
Vil du bli en del av teamet vårt? 
 
Vi har kunden og sportsfaget i fokus, og vi ønsker deg som kan gi kundene våre god service og en hyggelig handleopplevelse hos oss.
Er du over 18 år, serviceinnstilt, ærlig, en lagspiller og generelt interessert i sport? Da ønsker vi deg velkommen til å søke!
 
Dine hovedarbeidsoppgaver blir:

Salg
Oppfølging av vareplassering og prising i butikken.
Skape aktiviteter og synlighet i butikken.
Åpning og stenging.Du må regne med å jobbe kvelder og helger.
Vi tilbyr et sporty arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og hyggelige kollegaer hvor vi har det gøy på jobb!
 
Søknadsfrist: Omgående Oppstart: OmgåendeSøknad og CV sendes til: jens.k@hotmail.no
Kontaktperson Jens
Navn
Epost
Mobil
Last opp CV
Last opp søknad
Data du sender med skjemaet blir bare brukt i formål til å søke stilling hos oss. Vi forbeholder oss til å beholde data i tilfelle en annen passende stilling skulle dukke opp, men vil brukes utelukkende til dette formål. Ta kontakt hvis du ønsker å bli fjernet fra vår søknadsdatabase. Du finner mer informasjon i vår personvererklæring.