Stilling ledig

Julehjelp

Morris Bryn

SE MER

Vi trenger nå å styrke vårt team på Morris, Bryn Senter i Oslo med julehjelp!

Vi leter etter deg som elsker salg og mote og ser det som en selvfølge å alltid tilby den beste servicen til våre kunder. Med enkelhet løser du ting som kan være i veien for en fornøyd kunde. Du utfordrer deg selv og dine kolleger og gir alltid den lille ekstra for å nå våre mål.

Du er alltid "on the move" og vet hvilke utfordringer og muligheter som reiser har for våre kunder. Hvor gikk din siste tur? Uansett om det er hver dag til å fra jobbe eller til varmere breddegrader, er det i reise du finner inspirasjon for å best møte kunden "People on the move". Vi ønsker at du har tidligere erfaring med å jobbe i butikk, har en følelse av eksponering av varer og en vane med å jobbe i et høyt tempo.

Stillingen er deltid med varierende timeantal/uke med start 1 december og måneden ut. Du må være tilgjenlig under romjulen og arbeidstiden er både dag, kveld og helg. 

Where can we take you?

Vi tror at et mangfold av erfaring og bakgrunn bidrar til en dynamisk arbeidsplass. For oss betyr derfor din personlighet mest. Uansett hvilken rolle du har, bidrar du til vår suksess ved å overholde verdiene våre.

Velkommen med søknaden din senest 15 november. 

Ekstrahjelp

Skoringen

SE MER


Skoringen er en landsdekkende sko kjede med ca. 160 butikker i Norge og Danmark.
Hos Skoringen finner du gode sko til glade føtter til hele familien – alt fra hotte festsko til behagelige og praktiske hverdagssko.

Skoringen gir deg mulighet til å fremheve personligheten din, skifte stil, leke med ulike looks og utforske moten.

Vi hjelper deg med profesjonell ekspertkunnskap om sko – både til liten og stor.

Ekstrahjelp SKORINGEN Bryn
 
Vi søker deg som liker å arbeide med salg, og stimuleres av å gjøre det ytterste for kunden. Du har interesse for, og erfaring fra butikkdrift. Det er viktig at du er opptatt av mote, trender, stiler og farge.
Hvis du dessuten har følgende egenskaper og kvalifikasjoner, vil vi gjerne komme i kontakt med deg:
Arbeidsoppgaver:
Ekspedere kunder
Varemottak og prising
Lagerhold
Forefallende butikkarbeidKvalifikasjoner:
Erfaring fra butikksalg og trives med det
Gode kommunikasjon ferdigheter
Ryddig, Strukturert og presis
Ambisjoner om å utvikle seg innen salg
Fleksibel, og er over 18 årPersonlig egenskaper:
Blid og positiv
Engasjert
Serviceinnstilt og teamspiller
Tillitsfull 

Stilingen innebære skiftarbeid. Arbeide annenhver helg, dag og kveldsvakter må påregnes
Dersom du er interessert i stillingen, bes du sende inn din søknad til sg3012@skoringen.no
 
 
Navn
Epost
Mobil
Last opp CV
Last opp søknad
Data du sender med skjemaet blir bare brukt i formål til å søke stilling hos oss. Vi forbeholder oss til å beholde data i tilfelle en annen passende stilling skulle dukke opp, men vil brukes utelukkende til dette formål. Ta kontakt hvis du ønsker å bli fjernet fra vår søknadsdatabase. Du finner mer informasjon i vår personvererklæring.

Ekstrahjelp

Brilleland

SE MER

Vil du være den som blidt imøtekommer enhver kunde til "verdens beste Brilleland butikk"?
Vil du være den som med en hjelpende hånd viser kunden det som vil passe best for akkurat ham eller henne?
Eller bare være den som om gjør dagen litt bedre for de flotte kundene som velger å komme til Brilleland?
Enkle ting kanskje, men utrolig viktige og avgjørende.

Hvis du vil være med på team brilleland og gjøre en forskjell i folks liv, så vil vi veldig gjerne høre litt mer om deg. Ikke nøl - ta tastaturet fram og søk på stillingen som ekstrahjelp hos Brilleland Bryn.

Aktuelle arbeidsoppgaver: kundebehandling - veiledning - samt salg av fine briller og solbriller etter kundens behov - hjelpe optiker i hans/hennes hverdag - reparasjon av briller - forefallende arbeide

Vi ser at du: er optikerens høyre hånd - evner å lære og bruke kunnskapen til å veilede kunder og vise hvorfor vi har de beste produktene for dem - vi ser etter deg som tar ansvar - jobber mot felles mål - finner løsninger og oppnår gode resultater - kan stå på og legge ned ekstra tid når det er nødvendig - er effektiv og liker at det skjer noe

Vi trenger en engasjert ekstrahjelp som kan jobbe annenhver fredag 17-21, annenhver lørdag 11-19. Ekstravakter i ferieavvikling. Vi tilbyr deg god oppfølging og konkurransedyktige betingelser. For oss er det viktig at du trives og blir komfortabel med dine arbeidsoppgaver. I din videre utvikling hos oss vil du få god opplæring, og vi vil legge til rette en god ramme for at du skal lykkes blant oss. Vi er opptatt av personlige kundeforhold gjennom god faglig veiledning. Vi ser etter deg som lett kan skape gode relasjoner med kunder og medarbeidere, uansett hvor folk kommer fra, og som har lett for å bygge kontaktnett. Du må gjerne bruke humor på en egnet måte som bringer varme inn i arbeidshverdagen.

For at teamet skal fungere må vi spille hverandre gode - alle er like viktige - DU er viktig! Velkommen skal du være!

Vi ønsker kun kontakt med søkere til stillingen! 

Salgsleder/selger

Spekemat1 AS

SE MER

Selger søkes!
 
Spekemat1 AS er Norges største aktør på Pop-up shops på kjøpesentre i vår bransje, vi er å finne på ledende kjøpesentre på Østlandet i julesesongen.
Vi har høyt fokus på kvalitet, god service og det å ha fornøyde kunder. Våre produkter er velkjente merkevarer – delikate, smakfulle og lettsolgte.
Spekemat1As har ca 30 ansatte i julesesongen og er en aktør med solid økonomi.
Firmaets pop-up butikker er høyprofilerte stander med moderne og enkle kassasystemer. Vi har kun produkter av norske råvarer fra tradisjonsrike spekematprodusenter.
 
Vi søker salgsleder/selger til vår butikk på Bryn senter fra begynnelsen av desember og frem til og med lille julaften. Stillingen består i å selge spekemat og tilhørende gaveprodukter på kjøpesenter.
Du vil ha fullt ansvar for din egen butikk så det er hektiske og lange dager for en kort periode.
Full opplæring vil bli gitt, vi har etter mange års drift gode rutiner og enkle systemer.
Lønn er provisjonsbasert, men vi garanterer en minimumslønn.
Er du glad i salg, har en god serviceinnstilling – er utadvendt og er pålitelig så er det deg vi ønsker å ha med på laget.
Voksne kremmere oppfordres til å søke.
 
For søknad / spørsmål om stillingen – send mail til: post@spekemat1.no
 
Navn
Epost
Mobil
Last opp CV
Last opp søknad
Data du sender med skjemaet blir bare brukt i formål til å søke stilling hos oss. Vi forbeholder oss til å beholde data i tilfelle en annen passende stilling skulle dukke opp, men vil brukes utelukkende til dette formål. Ta kontakt hvis du ønsker å bli fjernet fra vår søknadsdatabase. Du finner mer informasjon i vår personvererklæring.

Ekstrahjelp

Match

SE MER

Match Bryn søker en god selger til 10% stilling og sesongshjelp.

Voice Norge AS er et ledende selskap innen norsk fashion og tekstilhandel. Selskapet omsatte i 2018 for i underkant av 2 mrd. kr ut av butikk. Totalt har Voice 242 butikker fordelt på Match, VIC, Boys of Europe og Jean Paul, og mer enn 1500 ansatte. Voice ble etablert i 1988 og eies av investeringsselskapet O. N. Sunde AS. Match har etablert seg som en av Norges største heleide kleskjede med hele 113 butikker. Kjeden har hatt enestående suksess de siste to årene, og under kjøpesenterkonferansen 2016 ble Match kåret til årets butikkjede, en utmerkelse som henger høyt og som Match er svært stolt over å motta. Kjeden tilbyr dame- og herreklær med høy kvalitet til verdi for pengene. I Match er service og kvalitet i fokus og det jobbes kontinuerlig med å sikre en optimal handleopplevelse for kunden.

Vi søker en dyktig superselger med stort pågangsmot som trives med å jobbe mot felles mål. Du er imøtekommende av natur, sosial og har en stor interesse for mote og trender. Vårt mål er at alle våre kunder skal få en positiv handleopplevelse, og vi er stolte av å kunne tilby klær av høy kvalitet.
 
Ansvar og arbeidsoppgaver: Bidra til eventyrlige salgstall og oppnåelse av budsjett.
Yte til enhver tid den beste kundeservice i bransjen.
Varehåndtering og oppfølging av salgsaktiviteter og kampanjer.
Sørge for at man har det gøy på jobb.
 
Personlige egenskaper:  Resultatorientert og samarbeidsvillig med stor arbeidskapasitet.
Kreativ og har evnen til å inspirer andre.
Trives i et fartsfylt miljø.
 
Kvalifikasjoner:  Fullført videregående skole. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdannelse.
Har gjerne salgserfaring fra tilsvarende bransje. Du må være fleksibel og kan jobbe på dag- og kveldstid, samt i helger og i ferien når butikken har behov.

Vi tilbyr:  En morsom og kreativ arbeidsplass. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i et veletablert konsern. Tett oppfølging og support. 

Kontaktperson:
Soheyla Azimi
Dagligleder
22758039
Navn
Epost
Mobil
Last opp CV
Last opp søknad
Data du sender med skjemaet blir bare brukt i formål til å søke stilling hos oss. Vi forbeholder oss til å beholde data i tilfelle en annen passende stilling skulle dukke opp, men vil brukes utelukkende til dette formål. Ta kontakt hvis du ønsker å bli fjernet fra vår søknadsdatabase. Du finner mer informasjon i vår personvererklæring.