kundeklubb-bryn-top-940px

Velkommen til kundeklubben

På Bryn har vi kundeklubb – der kan alle som vil og er over 15 år bli medlem. Vi har mange fornøyde medlemmer i kundeklubben vår, de setter pris på å få meldinger fra oss direkte inn på mobilen.Ekstra stas er det når vi inviterer til eksklusive kvelder der kun medlemmene av kundeklubben får komme. Tilbakemelding fra kundene forteller at kupongheftene vi sender ut også er populære. Det er helt gratis å være medlem i kundeklubben og du kan enkelt melde deg ut igjen om du ikke ønsker å fortsette medlemskapet ditt.

oddenvenn-b1
Kundeklubben er på dine premisser, her har du frihet til å melde deg inn og ut ettersom hva som passer best for deg. Vi skal gjøre vårt beste for å beholde deg i vår kundeklubb og håper du vil melde deg inn.
Send kodeord «BRYN» til 2206 for å bli medlem

Husk å svar JA på kvitteringsmeldingen du får for å bekrefte medlemsskapet.Du kan også melde deg inn ved å fylle ut dette skjemaet.

Bryn appen – Der du er sjefen

iPhone 6

Du kan også melde deg inn i kundeklubben ved å laste ned vår app. Med vår kundeklubb-app «Bryn Senter kundeklubb» kan du holde deg oppdatert på de ekstra gode tilbudene som finnes i butikkene på Bryn og du kan selv velge hvilke butikker du ønsker å motta informasjon fra.

Gjør følgende

  • Last ned app «Bryn Senter kundeklubb» appen
  • Følg dine favorittbutikker
  • Få stempelkort på mobilen

Følg din favorittbutikk

I Appen kan du velge å følge akkurat den eller de butikkene du er interessert i på Bryn senter. Du setter enkelt «grønt lys» på butikker du ønsker å følge, og «rødt lys» på butikker som du ikke er like interessert i. Når din favorittbutikk har noe de mener kan være av interesse for deg, så sender de deg informasjon eller kanskje et tilbud. Meldingen går kun ut til Appen, og det er du som kunde som selv velger når du vil gå inn i Appen og se hva vi har sendt deg. Du vil kun motta en lite varsel om at vi har sendt noe. Varselet ser du på Appikonet.

Stempelkort på mobilen

Hvem har vel ikke en haug med klippekort liggende i skuffer og skap som ofte blir glemt. Nå får du stempelkort hos våre butikker direkte på din mobil.

Hver gang du for eksempel kjøper en kaffe på Mersmak, så skanner du en kode hos kafèen og klippet ligger på din mobiltelefon. Når du kommer til ditt 6.klipp så spanderer vi en gratis kaffe.

apple-app-store  google-play-store

Oppdater din profil

Er du allerede er medlem, men ønsker å gjøre noen endringer på din profil? Kanskje du har byttet email adresse? Det kan du enkelt endre ved å trykke på «Endre medlemskap»:
Endre medlemskap i kundeklubben

Slett din profil

Om du ønsker å avslutte medlemskapet, så skal det også være enkelt. Trykk på «Avslutt medlemskap». Du kan også sende kodeord «BRYNSTOPP» til 2206 for å melde deg ut.
Avslutt medlemskap i kundeklubben

Avtalevilkår for Bryn kundeklubb