Hvis det er én ting du absolutt bør sette opp på ønskelista di for årets vinterferie, så er det å reise til Vinterparken på Hunderfossen med hele familien din. Bryn Senter er så heldig å kunne dele ut billetter til flere heldige vinnere.

Vinterparken har åpent 10. februar til 4. mars.

I uke 8, fra 20-24. februar, er det duket for vinterferie for blant annet Oslo og Akershus. Dette er en tid hvor flere gjerne tyr til vinterlige aktiviteter, men hvis det er ett sted du absolutt vil føle at du kommer i ordentlig feriemodus sammen med familien din, så er det Vinterparken på Hunderfossen.

Vinterparken på Hunderfossen  Vinterparken på Hunderfossen

Hva kan man oppleve i Vinterparken?

Allerede ved inngangen til parken vet du at noe magisk kommer til å skje; her blir du møtt av Snøprinsessen og hennes drømmeaktige snøfnugg. Rundt bålet kan du høre spennende historier fra heksen, mens i det fjerne høres lyden fra kanefart og barnelatter – samt at flotte isskulpturer lyser opp veien i en dunkel og stemningsfull Vinterpark.

Med flott utsmykning i is og snø kan du besøke den majestetiske Iskatedralen, eller ta deg turen til det vakre Eventyrslottet. Er du virkelig på jakt etter en opplevelse litt utenom det vanlige, kan du og familien din overnatte på Snøhotellet hvor du kan ligge på varme reinsdyrskinn og få følelsen av å sveve inn i en helt ny og spennende verden.

Hunderfossen Vinterpark er kun 5 minutter fra Hafjell Alpinsenter og 15 minutter fra Lillehammer sentrum.

Konkurranse på Facebook

Følger du Bryn Senter på Facebook? Og Instagram? I de nærmeste ukene vil vi legge ut konkurranser hvor vi trekker flere heldige vinner som vil vinne:

  • voksen- og barnebilletter til Hunderfossen Vinterpark

Vinterparken på Hunderfossen  Vinterparken på Hunderfossen

Vinterparken på Hunderfossen  Vinterparken på Hunderfossen

Alle foto: Hunderfosssen/Geir Olsen og Esben Haakestad

Vil du vite mer om Vinterparken? Les mes her!