Helsebygg, parkering, toaletter, stellerom, heis, rulletrapp og posten

På Bryn Senter har vi et stort Helsebygg hvor det er et stort røntgeninstitutt, tannleger, leger, fysioterapeuter, Grete Roede sine kurslokaler og mere.

Bryn Senter er også kjent for sine mange gode og romslige parkeringsplasser. Det er til sammen 800 parkeringsplasser både ute og inne i parkeringshuset. Her kan du stå gratis i 4 timer, uten å trekke parkeringslapp. Det er også 15 plasser foran ved hovedinngangen som er for deg som har det travelt. Om du har liten tid og trenger å komme hurtig inn og ut av senteret kan du betale for å stå her inntil 1 time. Det er også betalte plasser utenfor inngangen til Helsebygget, her kan du betale for den tiden du ønsker å stå.

Da Babyshop flyttet til oss ønsket vi å prioritere de som er gravide og som ikke ønsker å gå så langt, så vi har laget 5 parkeringsplasser, utenfor lokalet til Babyshop, spesielt tilpasset gravide.

På Bryn Senter er det 2 ladeplasser for elbil i 1. etg. og 2 plasser i 2. etg. i garasjehuset.

På Bryn Senter er det enket å finne frem og det er både heis og rulletrapp som går mellom de 3 etg. som utgjør senteret.

Kundeparkering

Det er 4 timers gratis kundeparkering på Bryn Senter i senterets åpningstid og det trekkes ingen p-billett for å stå her i disse 4 timene. Om det er ønskelig å stå på Bryn Senter utover de 4 timene kan p-billett kjøpes hos senterkontoret og/eller vekter i senterets åpningstid.

Det er ikke anledning til å stå på senterets parkeringsplass utenom senterets åpningstid om dette ikke er avtalt på forhånd, bl.a. via forhåndsbetalt p-billett. Det leies ikke ut p-plasser over lengre tidspunkt og det er ikke anledning til å stå over natten i parkeringshuset, dette grunnet feiing, måking og generell sikkerhet for Bryn Senter.

 

Helsebygget

I Helsebygget på Bryn Senter finnes følgende tjenestetilbud:

4. etg: Unilabs Røntgen, NEMUS Bryn og Bryn Naturmedisin og Hudpleie

5. etg: Bryn Tannhelsesenter, Grete Roede sitt kurslokale, Bryn Psykomotoriske Fysioterapi, Hanne Westby Hogstad, Psykomotoriske Fysioterapi, Risvang Tannteknikk AS, Solhuset, AktiMed -bedriftshelsetjeneste og Aker Begravelsesbyrå

6. etg: Bryn Medisinske Senter med både leger, fysioterapi avdeling med manuellterapeuter etc., gynekolog, ernæringsfysiolog, treningssenter etc.

Postkontor

Hos Ultra i 1. etg. finner du Post i butikk. De tar imot og behandler post, brev og pakker.

Toaletter, stellerom og heis

Toaletter finnes i hver etg. både i senteret og i Helsebygget. I 1. og 2. etg. finnes de i slusen ut mot garasjen, og i 3. etg. finnes de i gangen mellom Mersmak og Skoringen. I Helsebygget finnes de i gangene inn mot tjenestestedene.

Stellerommet finnes i 2. etg ved siden av toalettene.

Det er flere heiser på Bryn Senter. Den ved siden av MIX kiosken går bare mellom 1. og 3. etg. i senteret, det samme gjør heisen som går i trappen ved Skoringen. Heisen i slusen ut mot garasjen går til alle etg. både i senteret og i Helsebygget. Heisen i garasjen går i alle tre etg. i garasjen, samt alle etg. i Helsebygget.