Hvis det er én ting du absolutt bør sette opp på ønskelisten din for årets vinterferie, så er det å reise til Vinterparken på Hunderfossen med hele familien din.

 

Vinterparken har åpent fra 9. februar til 3. mars.

I uke 8 er det duket for vinterferie for blant annet Oslo og Akershus. Dette er en tid hvor flere gjerne tyr til vinterlige aktiviteter, men hvis det er ett sted du virkelig vil oppleve et ordentlig vintereventyr sammen med familien din, så er det Vinterparken på Hunderfossen.

Vinterparken på Hunderfossen  Vinterparken på Hunderfossen

Hva kan man oppleve i Vinterparken?

Allerede ved inngangen til parken vet du at noe magisk kommer til å skje; her blir du møtt av Snøprinsessen og hennes drømmeaktige snøfnugg. Rundt bålet kan du høre spennende historier fra heksen, mens i det fjerne høres lyden fra kanefart og barnelatter – samt at flotte isskulpturer lyser opp veien i en dunkel og stemningsfull Vinterpark.

Med flott utsmykning i is og snø kan du besøke den majestetiske Iskatedralen, eller ta deg turen til det vakre Eventyrslottet. Er du virkelig på jakt etter en opplevelse litt utenom det vanlige, kan du og familien din overnatte på Snøhotellet hvor du kan ligge på varme reinsdyrskinn og få følelsen av å sveve inn i en helt ny og spennende verden.

Hunderfossen Vinterpark er kun 5 minutter fra Hafjell Alpinsenter og 15 minutter fra Lillehammer sentrum.

Vinterparken på Hunderfossen  Vinterparken på Hunderfossen

Vinterparken på Hunderfossen  Vinterparken på Hunderfossen

Alle foto: Hunderfosssen/Geir Olsen og Esben Haakestad

Vil du vite mer om Vinterparken? Les mes her! 

Hver kveld avsluttes med et spektakulært fyrverkeri på sletten kl. 20:30, akkompagnert av Dovregubbens Hall. 

Velkommen til vintereventyret Hunderfossen Vinterpark!

Snøhotell_low Kanefart_low Isprinsesse_low Iskatedral_low