Velkommen til Bjørklund


Dette er Bjørklund!

Bjørklund ble etablert i Norge i 1992, siden da har Bjørklund solgt mengder av klokker og smykker til det norske markedet, og kjeden er per januar 2014 markedsledende samtidig som vi er den smykke-og klokkekjeden som vokser raskest. I over 21 år har vi hatt gleden av å skinne opp tilværelsen til nordmenn med klokker, gull, sølv og diamanter til en god pris, og eventyret er på langt nær over.

Bjørklund har en klar pris og kvalitetsprofil på klokker og smykker. Vi fører et stort utvalg merkevarer som for eksempel Police, og mer klassiske merker som Seiko, Citizen, Casio og Inex. Bjørklunds smykkeutvalg dekker klassisk og moderne gull, diamant og sølvvarer samt gullsmedvarer innenfor gaver og dåp. Vi fører også merkevarer i smykker, blant annet Police, Swiss Military, HANOWA, Triwa, Nixon, Skagen , Mango, Gant, Gul og Club. Bjørklund er en franchisekjede, som styres gjennom et profesjonelt drevet kjedekontor.

Mye av vår suksess ligger i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 600 medarbeidere mot et felles mål: Å være den mest forbrukervennlige, troverdige og tilgjengelige smykke- og klokkekjeden i Norge.

Bjørklunds visjon: Bjørklund skal være den mest foretrukne og veldrevne kjeden i Norge.

Vi utfører reparasjoner av smykker og klokker, og graverer. Ingen jobb er for liten eller for stor.

Velkommen til en hyggelig handel.