Velkommen til Roede Kurssenter


Grete Roede AS ble etablert i 1974 av Grete Roede. I 2019 byttet firmaet navn til Roede AS. Vi tilbyr kurs i kosthold og livsstilsendring, med varig vektreduksjon som hovedmål. Årlig har vi omkring 40 000 deltakere fordelt på kurs over hele landet. Våre 240 kurslederne har selv vært overvektige og har mestret sine vektproblemer. De har kjent vektproblemet på egen kropp og har derfor de aller beste forutsetninger for å gi god veiledning. Dette, sammen med god kunnskap og kompetanse om kosthold og fysisk aktivitet gjennom vårt hovedkontor, gjør at 96 prosent av kursdeltakerne når sine mål.

Roede AS tilbyr i tillegg til lokale kurs også ”Ned i vekt-kurs” via Internett. Alle deltakere på kurs kan opprette sin egen nettside som automatisk regner kalorier og trimpoeng etter hvert som en legger inn aktiviteter og måltider. Nå er også Roede Vektklubben lansert, en gratis nettbasert tjeneste for alle som er interessert i kosthold og fysisk aktivitet.

Klubben har over 85 000 medlemmer. På Bryn Senter tilbyr vi kurs mandag-torsdag, både formiddag og kveld.

Kursoversikt finner du på vår nettside – https://www.roede.com/kurssok/index.php?q=Bryn+senter%2C+%C3%98stensj%C3%B8%2C+Oslo

Roede AS kurssenter ligger i 5. etg. i Helse Bryn, tidl. Helsebygget.