Velkommen til Tilbords


Tilbords har samlet folk rundt bordet i over 40 år.

Kort historie
Merkevarekonseptet Tilbords har faktisk røtter helt tilbake til 1854 da den tradisjonsrike familiebedriften Peter M. Kolderup ble etablert, som importør av blant annet porselen. De eksklusive og vakre varene spredte seg raskt og i 1976 slo flere kjøpmenn seg sammen for å selge serviser, glass, kjøkkenutstyr og interiørprodukter, i det vi i dag kjenner som merkevaren Tilbords.

Inspirasjon
Mennesker oppsøker oss når de skal kjøpe gaver til noen de er glade i, når de skal invitere til frokost, middag og fest, når de skal gifte seg eller skal i bryllup, når de har lyst på noe nytt eller bare er ute etter inspirasjon og gode råd.  

Matlaging og baking:
Kasseroller, gryter og stekepanner av god kvalitet er uunnværlige hjelpemidler på kjøkkenet. Det gjør matlaging til en god opplevelse. Kake- og brødformer og bakeutstyr du trenger for et vellykket resultat finner du her.
Serviser, glass og bestikk:
Få bruksgjenstander skaper mer høytidsstemning enn et pent servise. Vi har et stort utvalg av kvalitetsserviser til hverdag og til fest. Bestikket skal være funksjonelt og samtidig ta seg godt ut på et dekket bord. Et godt glass ligger bra i hånden og har en form som er tilpasset innholdet.

Interiør:
Når maten er laget og bordet er dekket, trenger du kanskje det lille ekstra. Vi har godt utvalg i boller, vaser, lysestaker, lys og servietter.

Tilbords kundeklubb:
Meld deg inn i Tilbords kundeklubb og få tilsendt spesialtilbud og nyhetsbrev. Meld deg inn på www.tilbords.no/kundeklubb eller registrer deg når du er innom butikken.

Vi fører merker som:
Kähler, Georg Jensen,  Rosendahl, Eva Solo, Mummi, Kay Boyesen, Zwiesel, Tenderflame, Rørstrand, Alessi, Andersen, Lyngby, Bodum, Pebbly, Joseph Joseph, HardangerBestikk, Kai Shun, Global kniver, Victorinox, KostaBoda, Orrefors, Holmegaard, Lucie Kaas, Magnor, Royal Copenhagen, Royal Bone China, Villeroy & Boch, Royal Porcelain, Aida Raw, Le Creuset, Sabor, Kitchen Essentials, Modern House, Stiernholm, Cleo Home, Smak,  Lykketegning, Mr Plant og Amundsen.

Bryllupsliste hos Tilbords:
Bryllupsliste hos Tilbords garanterer et lykkelig gavevalg. En viktig del av feiringen er å gi en gave som brudeparet setter pris på. Det samme er gleden ved å motta en gave som er valgt med omsorg. Bryllupslisten vil være tilgjengelig i hele landets Tilbords butikker.

Å ha folk til bords handler om så mye mer enn å invitere til mat. Da er det livet som tar plass rundt bordet.
Velkommen Tilbords!