Fasiliteter

icon-03
Det er 2 timer gratis kundeparkering på Bryn Senter i senterets åpningstid i parkeringshuset og 1 time expressparkering ute. Det trekkes ingen p-billett men om det er ønskelig å stå utover disse tidene anbefales du å laste ned EasyPay app'en for å registrere reg.nr og betalingskort slik at belastningen skjer automatisk. Om du er kundeklubbmedlem kan du registrere bilnr ditt i app'en og få en time ekstra p-tid i parkeringshuset. Skal du trene på EVO kan du stå gratis ute i 2 timer om du registrerer reg.nr på deres Ipad i deres treningsstudio. Husk på åpningstidene til garasjen (07.15-21.00/08.15-19.00) Vi har også 20 ladeplasser for elbil.
icon-06
I Helsebygget på Bryn Senter finner du: 4. etg: Unilabs Røntgen, NEMUS Bryn og Afrodite Negledesign. 5. etg: Oris Dental Bryn, Roede sitt kurslokale, Hanne Westby Hogstad/Psykomotoriske Fysioterapi, Solhuset, AktiMed -bedriftshelsetjeneste, Bryn Naturmedisin og Hudpleie og Aker Begravelsesbyrå 6. etg: Klinikk for Alle; fysioterapi avdeling med bl.a. manuellterapeuter og treningssenter etc. og Bryn Senter Legekontor hvor det også er gynekolog.
icon-01
Toaletter finnes i hver etg. både i senteret og i Helsebygget. I 1. og 2. etg. finnes de i slusen ut mot garasjen, og i 3. etg. finnes de i gangen mellom Mersmak og Skoringen. Stellerommene finnes i 1 og 2. etg ved siden av toalettene. Det er flere heiser på Bryn Senter. Skal du til Helsebygget bruk heisen som er i slusen ut mot garasjen.
MILJ%C3%98-IKON-nett2
Bryn Senter er Miljøtårnsertifisert og Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Over 5800 virksomheter er sertifisert som Miljøfyrtårn – fra små og mellomstore enkeltvirksomheter, til store konsern og kommuner. Med tilpassede kriterier for over 80 ulike bransjer, gjør Miljøfyrtårn bærekraft konkret og lønnsomt. Bryn Senter utarbeider årlig miljø og klima rapport som kan sendes ved forespørsel til post@brynsenter.no Du kan lese mer om Miljøfyrtårn her: www.miljofyrtarn.no
header-icon
På Bryn Senter får alle kundeklubbmedlemmer gratis WIFI. Bli medlem i vår kundeklubb ved å sende SMS med kodeord; Bryn til 2242 -så kan du logge deg på WIFI neste gang du er på senteret.
gk-ikon
GAVEKORT FRA BRYN SENTER - ALT MAN KAN ØNSKE SEG På Bryn kan du kjøpe sentergavekort som er gyldige i alle våre butikker på senteret. Med et gavekort fra Bryn kan mottakeren selv få velge den faktiske gaven – du kan derfor være sikker på at din gave blir vellykket. Gavekortautomaten finner du ved siden av rulletrappen i 3. etg. Her kan du også sjekke saldoen på gavekortene.
Bike
Sykler du til Bryn Senter kan du sette sykkelen din i vårt sykkelstativ ved inngangen til p-huset utenfor 3. etg. Du finner også et sykkelstativ ved utkjøringen av p-huset samt ett ved hovedinngangen.
Taxi-Valdres-illustrasjon-farge
Taxi kan bestilles hos Mix kiosken i 1. etg. ved hovedinngangen.