Kundeklubbmedlem? Få parkeringsfordeler.

Våre parkeringsregler.


Vi har avtale med parkeringsselskapet Security Park og bruker systemet EasyPay for automatisk skiltgjenkjenning ved parkering. 

Vi tilbyr:
  • 2 timers gratis parkering i vårt p-hus + 1 time ekstra om du er kundeklubbmedlem (registrer bilen din i vår app og få 1 time til gratis)
  • 1 time expressparkering ute på p-plassen.
Slik fungerer systemet:
Ingen p-lapp. Ingen bom. Du registreres automatisk ved inn og ut innkjøringene til senteret. Står du innenfor gratistiden trenger du ikke å gjøre noe som helst!

Dersom du står over tiden kan du betale via:
  • Last ned EasyPay appen og registrer betalingskort for automatisk belasting. Er du ny bruker vil den første parkeringen ikke vises i appen av hensyn til personvern. Den første parkeringen vil bli belastet automatisk dersom du registrerer betalingskort og den vises i historikken etter utkjøring av parkeringsområdet. Vi anbefaler å registrere deg i appen med en gang slik at det ved neste besøk går automatisk.
  • Kjør ut av parkeringsområdet og motta en faktura i posten for parkert tid utover gratistiden + fakturagebyr.
  • Du kan betale på en av våre p-automater som du finner på hjørnet av Pizzabakeren ute på p-plassen eller ved inngangen til Helsebygget i garasjen på plan 3.
  • Betal med kort på nettsiden: easypay.profectum.no innen 48 timer etter avreise.
easyPay-logo
Fordelen med dette systemet er at du kun blir belastet for medgått tid du står parkert ut over gratisperioden, og at du aldri vil motta parkeringsbot for å stå for lenge eller for at du har glemt å trekke lapp etc. Vi anbefaler å registrere et bankkort til bilnummeret allerede fra starten. Når det er gjort en gang, trenger du ikke gjøre noe mer.
 
Priser;
29,- pr påbegynte time inne og 49,- for pr påbegynte time ute.


El-bil og lading 
Vi tilbyr alle våre kunder med El-bil mulighet for å lade bilen på en av våre ladeplasser i samarbeid med Fortum. Disse finner du ved hovedinngangen og ved oppkjøringen til p-huset på venstre side.

HC parkering
Du finner 6 stk HC plasser ved hovedinngangen ute og rikelig med HC plasser på alle tre plan i p-huset. Regler for gratisparkering gjelder også på disse plassene, med 2 timer gratis inne i p-huset og 1 time gratis express ute.

EVO treningssenter:
Er du medlem hos EVO får du totalt 2 timer gratis parkering om du registrerer bilen din på deres iPad, som er plassert i deres treningsstudio. Denne parkeringen gjelder ute, alle dager.

ORIS DENTAL, BILVASK 1 OG RIIS BILGLASS:
Om du har avtale med Oris Dental, Bilvask 1 eller Riis Bilglass kan du også få ekstra parkeringstid om du registrerer bilen din på deres iPad'er. 
 
Sykkelparkering: 
Vi har sykkelparkering ved hovedinngangen og ute på plan 3 ved inngangen til p-huset.                                                                                                                                        
 
Ved spørsmål om parkering ta kontakt med kundeservice på support@profectum.no eller på telefon 24 07 71 00, de hjelper deg gjerne.
Husk - om du parkerer i P-huset?
P-huset stenger: Hverdager kl. 21, lørdager kl. 20 og søndag er p-huset stengt.
Skal du trene på kvelden, så parker ute. EVO har en iPad hvor du kan registrerer bilnummeret ditt og få 2 timer gratis parkering ute.
Står bilen i garasjen etter at senteret er stengt, må man ta kontakt med Securitas Alarm på 22 57 78 78. Utrykning koster 1500,-
SCBR0115_Parkering_kundeklubb_artikkel_hjemmeside