Parkering

Parkering hos oss;


Vi har automatisk skiltgjenkjenning ved parkering. 

Vi tilbyr: 2 timers gratis parkering i vårt p-hus + 1 time ekstra om du er kundeklubbmedlem (registrer bilen din i vår app og få 1 time til gratis)
Dermed totalt 3 timer i parkeringshuset. 1 time expressparkering ute på p-plassen.

Slik fungerer systemet:
Ingen p-lapp. Ingen bom. Du registreres automatisk ved inn og ut innkjøringene til senteret. Står du innenfor gratistiden trenger du ikke å gjøre noe som helst!

Dersom du står over tiden kan du betale via:
App:
Last ned Apcoa Flow appen (linker nederst på siden) og registrer betalingskort for automatisk belasting. Er du ny bruker vil den første parkeringen ikke vises i appen av hensyn til personvern. Den første parkeringen vil bli belastet automatisk dersom du registrerer betalingskort og den vises i historikken etter utkjøring av parkeringsområdet. Vi anbefaler å registrere deg i appen med en gang slik at det ved neste besøk går automatisk.

Faktura: 
Hvis du ikke foretar deg noe, vil du motta en faktura i posten for parkert tid utover gratistiden. Administrasjonsgebyr vil tilkomme.

Parkeringsautomater:
Du kan betale på en av våre p-automater som du finner på hjørnet ved Aktiv Eiendom ute på p-plassen eller ved inngangen til Helsebygget i garasjen på plan 3. Tast inn registreringsnummer og betal på automat før utkjøring.

Nettside:
Betal med kort på nettsiden: flow.apcoa.no innen 48 timer etter avreise.
Systemet fungerer slik at du kun blir belastet pr påbegynte time som du står parkert ut over gratisperioden. Vi anbefaler å laste ned app'en og registrere et bankkort til bilnummeret allerede fra starten. Når det er gjort en gang, trenger du ikke gjøre noe mer.
 
Priser;
29,- pr påbegynte time inne og 49,- for pr påbegynte time ute.

El-bil og lading 
Vi tilbyr alle våre kunder med El-bil mulighet for å lade bilen på en av våre ladeplasser i samarbeid med Fortum. Disse finner du ved hovedinngangen og ved oppkjøringen til p-huset på venstre side.
Husk at gratis tiden begynner å løpe fra innkjøringen på området, så om du lader lengre enn en time må du betale for å ha stått over gratis tiden.

HC parkering
Du finner 6 stk HC plasser ved hovedinngangen ute og rikelig med HC plasser på alle tre plan i p-huset. Regler for gratisparkering gjelder også på disse plassene, med 2 timer gratis inne i p-huset og 1 time gratis express ute.

EVO treningssenter:
Er du medlem hos EVO får du totalt 2 timer gratis parkering om du registrerer bilen din på deres iPad, som er plassert i deres treningsstudio. Denne parkeringen gjelder ute, alle dager.

ORIS DENTAL, BILVASK 1 OG RIIS BILGLASS:
Om du har avtale med Oris Dental, Bilvask 1 eller Riis Bilglass kan du også få ekstra parkeringstid om du registrerer bilen din på deres iPad'er. 
 
Sykkelparkering: 
Vi har sykkelparkering ved hovedinngangen og ute på plan 3 ved inngangen til p-huset.                                                                                                                                        
 
Ved spørsmål om parkering ta kontakt med kundeservice på kundesenter@apcoa.no eller på telefon 24 07 71 00, de hjelper deg gjerne.

Husk - om du parkerer i P-huset?
P-huset stenger: Hverdager kl. 21, lørdager kl. 20 og søndag er p-huset stengt.
Skal du trene på kvelden, så parker ute. EVO har en iPad hvor du kan registrerer bilnummeret ditt og få 2 timer gratis parkering ute.
Står bilen i garasjen etter at senteret er stengt, må man ta kontakt med Securitas Alarm på 22 57 78 78. Utrykning koster 1500,-

Velkommen til Bryn Senter.


Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.europark.mobilparkering&pcampaignid=MKT-Other-global-all-co-prtnr-py-PartBadge-Mar2515-1
App store: https://apps.apple.com/no/app/apcoa-mobilparkering/id1354962285