Parkering

Parkering hos oss;


Med over 700 parkeringsplasser tilgjengelig er det er gode muligheter for parkering på senteret vårt.
Vi har inngått avtale med parkeringsselskapet Apcoa og vil fremover bruke systemet EasyPay for automatisk skiltgjenkjenning ved parkering.

Vi tilbyr:
2 timers gratis parkering i vårt p-hus
1 time gratis expressparkering ute på p-plassen.Tid utover gratistiden vil være mot betaling. 
Parkering på vårt område gjelder hele området fra innkjøringen ved rundkjøringen, også McDonalds og Uno-X. 

Slik fungerer systemet:
Ingen p-lapp. Ingen bom. Du registreres automatisk ved inn og ut innkjøringene til senteret. Står du innenfor gratistiden trenger du ikke å gjøre noe som helst!


Dersom du står over tiden kan du betale på følgende forskjellige måter:
  • Last ned EasyPay appen og registrer betalingskort for automatisk belasting. Er du ny bruker vil den første parkeringen ikke vises i appen av hensyn til personvern. Den første parkeringen vil bli belastet automatisk dersom du registrerer betalingskort og den vises i historikken etter utkjøring av parkeringsområdet. Vi anbefaler å registrere deg i appen med en gang slik at det ved neste besøk går automatisk.
  • Kjør ut av parkeringsområdet og motta en faktura i posten for parkert tid utover gratistiden + fakturagebyr.
  • Betal på en av våre p-automater som du finner på hjørnet ved Aktiv Eiendom ute på p-plassen eller ved inngangen til Helsebygget.
  • Betal med kort på nettsiden: https://easypay.profectum.no/ innen 48 timer etter avreise.Fordelen med dette systemet er at du kun blir belastet for medgått tid du står parkert ut over gratisperioden, og at du aldri vil motta parkeringsbot for å stå for lenge eller for at du har glemt å trekke lapp etc. Vi anbefaler å registrere et bankkort til bilnummeret allerede fra starten. Når det er gjort en gang, trenger du ikke gjøre noe mer.
Priser;
29,- pr påbegynte time inne og 49,- for pr påbegynte time ute.


Kundeklubbmedlem?
Om du er kundeklubbmedlem så last ned vår app; https://brn.al.bstcm.no/prk
Om du registrerer ditt bilnr under fanen Parkering i app'en vil du kunne stå en time ekstra i p-huset (totalt inntil 3 timer).

El-bil og lading 
Vi tilbyr alle våre kunder med El-bil mulighet for å lade bilen på en av våre ladeplasser i samarbeid med Fortum. Disse finner du ved hovedinngangen og ved oppkjøringen til p-huset på venstre side.
Husk at de samme parkeringsbestemmelsene gjelder her; inntil 1 time ved hovedinngangen og inntil 2 timer ved oppkjøringen til p-huset/mot Ringveien.

HC parkering
Du finner 6 stk HC plasser ved hovedinngangen ute og rikelig med HC plasser på alle tre plan i p-huset. Regler for gratisparkering gjelder også på disse plassene, med 4 timer gratis inne i p-huset og 1 time gratis express ute.

EVO treningssenter:
Er du medlem hos EVO får du 1 timer gratis parkering om du registrerer bilen din på deres Ipad, som er plassert i deres treningsstudio. Denne parkeringen gjelder ute, alle dager.
 
Sykkelparkering: 

Vi har sykkelparkering ved hovedinngangen og ute på plan 3 ved inngangen til p-huset.                                                                                                                                        
 
Ved spørsmål om parkering ta kontakt med kundeservice på kundesenter@apcoa.no eller på tlf: 22 05 75 00, de hjelper deg gjeerne.

Har du parkert i P-huset?
P-huset stenger: Hverdager kl. 21, lørdager kl. 20 og søndag er p-huset stengt.
Skal du trene på kvelden, så parker ute. EVO har en iPad hvor du kan registrerer bilnummeret ditt og få 2 timer gratis parkering ute.
Står bilen i garasjen etter at senteret er stengt, må man ta kontakt med Securitas Alarm på 22 57 78 78. Utrykning koster 1500,-
 

Velkommen til oss på Bryn Senter!