Kundeklubb

Velkommen til kundeklubben

På Bryn har vi kundeklubb – der kan alle som vil og er over 15 år bli medlem. Vi har mange fornøyde medlemmer i kundeklubben vår, de setter pris på å få meldinger fra oss direkte inn på mobilen.Ekstra stas er det når vi inviterer til eksklusive kvelder der kun medlemmene av kundeklubben får komme. Tilbakemelding fra kundene forteller at kupongheftene vi sender ut også er populære. Det er helt gratis å være medlem i kundeklubben og du kan enkelt melde deg ut igjen om du ikke ønsker å fortsette medlemskapet ditt.
image-01
BRYNKUNDEKLUBB

VIP - TILBUD

INVITASJONER

FORDELER

shutterstock_405214933%20(1)
Kundeklubben er på dine premisser, her har du frihet til å melde deg inn og ut ettersom hva som passer best for deg. Vi skal gjøre vårt beste for å beholde deg i vår kundeklubb og håper du vil melde deg inn.
Eller send kodeord «BRYN» til 2242
til:2242
BRYN
SEND KODEORD
«BRYN»
TIL 2242 FOR Å
BLI MEDLEM

Hva får du som medlem av kundeklubben?

  • Motta SMS og epost med ekstra gode tilbud (maks 4 SMS pr. mnd)
  • Trendrapporter
  • Informasjon om nyheter
  • Kupongtilbud
  • Medlemsbevis
frontpage-slider-1

Oppdater din profil

Er du allerede er medlem, men ønsker å gjøre noen endringer på din profil? Kanskje du har byttet email adresse? Det kan du enkelt endre ved å trykke på «Endre medlemskap»:

Slett din profil

Om du ønsker å avslutte medlemskapet, så skal det også være enkelt. Trykk på «Avslutt medlemskap». Du kan også sende kodeord «BRYNSTOPP» til 2242 for å melde deg ut.