NB! Her kan du stå gratis i 4 timer, uten å trekke parkeringslapp.

Om du har liten tid og trenger å komme hurtig inn og ut av senteret kan du betale for å stå her inntil 1 time på en av våre 15 reserverte plasser ved hovedinngangen. Det er også betalte plasser utenfor inngangen til Helsebygget, her kan du betale for den tiden du ønsker å stå. Om du ønsker å stå her utover de 4 gratis timene eller utenom senterets åpningstid må du laste ned appen til Europark og kjøpe døgnparkering for 40,-
Vi har egne familieparkeringsplasser ved hovedinngangen. Vi minner om at disse er reservert for familier med barnesete og barn i bilen, og håper alle respekterer det.
 
Skal du trene på EVO?
De samme reglene for gratis parkering gjelder også for de som skal trene. Det er 4 timer gratis parkering fra kl. 05.00 – 24.00 som er EVO sine åpningstider. Dette gjelder alle dager ute på p-plassen til senteret. Garasjen er åpen på hverdager fra 08-20 og 09.00 -19.00 på lørdager. På søndager er garasjen stengt.

Bryn Senter har nå over 20 nye ladepunkter for elbil.
10 av våre nye ladeplasser finner du til venstre på platået før innkjøringen til garasjen og 14 plasser finner du ved varemottaket til Meny/p-plassen foran hovedinngangen. 
Vi har nå 2 hurtig-ladere ved hovedinngangen.

Det vil koste kr 2,5 kWt for å lade bilen på disse plassene og maks ladetid vil være 4 timer i senterets åpningstid. Ladeeffekten vil være mellom 3,6 til 22 kW, avhengig av bilens ladekapasitet og hvor mange som lader på samme tid.

Vi er stolte og glade for å kunne tilby kunder og ansatte nye og moderne ladeplasser. Som Miljøfyrtårn ønsker Bryn Senter å bidra til et miljøvennlig tilbud, og ladeplasser er et viktig fokusområde for oss.

Dette er et samarbeid med Fortum Charge & Drive. 

Velkommen til oss på Bryn Senter!