Hva er vel sommeren uten en sommerkonkurranse?

I samarbeid med Hunderfossen Familiepark har vi i hele sommer konkurranse hvor du kan vinne billetter til Hunderfossen Familiepark.

Eventyrslottet Solvtak

I Hunderfossen Eventyrpark i Lillehammer er det over 60 attraksjoner og aktiviteter for små og store. I Eventyrslottet og Ivo Caprinos Eventyrgrotte kan dere oppleve våre kjente og kjære folkeeventyr. Opplev vår spennende familierafting, prøv Trollfallet om du tør, eller ta plass i selveste Il Tempo Extra Gigante!

Frem til 1. august kan du, ved å delta på våre konkurransene på Facebook, Instagram og i senteret vinne billetter til hele familien til  Norges Eventyrpark.

Nytt av året er den nye forestillingen av Trollnatt!

Trollnatttopp 1

Trollnatt i Hunderfossen Eventyrpark – Når solen går ned, blir det trollfest tirsdag-lørdag 13. juli – 4. august 2018!

Ta med familien og opplev huldrespill og troll-lek, eventyr, teater, attraksjoner og moro.

Det blir trollfest rundt om ved inngangen og på vei ned mot Kongsgården med dans og musikk. Det er trollfest i parken! Rundt vår unike scene Kongsgården møter gjestene på eventyrkarakterer og er dere heldige får dere kanskje se Nøkken i andedammen eller hulderspill i berget det blå. På baksiden av Kongsgården møter du kanskje Per og Pål som får svidd av ørene sine da ikke klarte målbinde Prinsessa….eller muligens har Reveenka fått seg jobb i eventyrkiosken for om mulig å finne en frier?
Når solen virkelig begynner å gå ned starter hovedforestillingen på Kongsgården med nasjonale dyktige skuespillere og fengende sanger, som avslutter det hele.

Les alt om Hunderfossen  her

Hunderfossen_logoFamiliePark_Sort