En gave som kan glede flere

Julen er en tid for ettertanke, og en tid for å hjelpe andre.
Julen er en tid for ettertanke, og en tid for å hjelpe andre.

Bjørklund har gått sammen med Frelsesarmeen og designet et vennskapsbånd som kan bli en hyggelig gave til en bekjent og som i tillegg kommer til nytte for andre.

Hvert solgte armbånd bidrar til å gi to varme måltider til noen som trenger det. Armbåndet koster kun 198,-

I Norge står Frelsesarmeen tydelig i bybildet i forbindelse med julen. Gjennom hele året driver Frelsesarmeen tiltak rettet mot mennesker som av ulike årsaker har behov for hjelp.

 

For Bjørklund er det en stor glede å være delaktige i dette samarbeidet. Tidligere år har vi hatt lignende veldedighetssamarbeid. Vi vet at kundene våre setter pris på dette, og vi opplever stor giverglede blant våre kunder. I fjor, som året før, gikk vi tomme for armbånd på bare få dager.

Vennskapsarmbåndet er fra Bjørklunds egen smykkeserie FROST. Kolleksjonen er inspirert av det nordiske, kalde klimaet og er laget i rustfritt stål. Materialets hardhet bevarer og beskytter smykkets vakre form, akkurat slik frosten bevarer naturen.
Vennskapsarmbåndet har et minimalistisk og rent design, med en liten sirkelformet plate i stål eller rosèfarget stål. Denne egner seg perfekt til gravering. Dersom man graverer armbåndet blir det enda mer unikt og setter et personlig preg på smykket. (Gravering koster fra kr 100,-)

Sammen med armbåndet får du et kort som forteller hvilket godt formål dette går til, og på baksiden kan du fylle inn «til» og «fra». En komplett liten gave til noen du er glad i. Kortet kan også brukes som pakkelapp hvis du velger å legge det under juletreet.
Tips: Dette armbåndet er ypperlig som en vertinnegave nå som vi nærmer oss jul og flere hyggelige sammenkomster står for tur.

Julen er en tid for ettertanke, og en tid for å hjelpe andre.

Hvis du skal kjøpe én viktig gave i år, er vennskapsarmbåndet fra Bjørklund en fin ting å legge pengene i. Da gleder du minst fire personer. Giveren av gaven, den som får gaven, og de to som mottar et varmt måltid.

Takk for at du bryr deg, og at du hjelper oss å hjelpe!