Sommeren er for mange synonymt med sol, venner og festival! Verden over strømmer tusenvis av musikkglade mennesker til konsertscener, parker og camper for å nyte festivalsommeren i lange drag. Her er 7 produkter vi sverger til i år som også får plass i vesken.

Det er massevis av festivaler både i Norge og resten av verden denne sommeren. De varierer fra små, koselige parkfestivaler til gigantiske camper med imponerende line-ups.

Uavhengig om du skal bo i telt i år eller festivalen er i den lokale parken kan det være greit å ha med seg noen magiske produkter i vesken som sørger for at du holder deg fresh, glad og sunn selv etter timer med innlevelse foran scenekanten. Her er våre beste tips, og du får tak i alle på Vita Bryn.

1.TØRRSHAMPO – BATISTE

Førstemann ut på listen vår er en virkelig lifesaver om man ikke har tilgang på dusj. Fett og flatt hår er ikke noe særlig å rope hurra for, men med tørrshampo fra Batiste i vesken ser du fremdeles ut som en rockstar etter både to og tre dager i telt. Løft på håret og spray direkte i røttene. Denne vil legge seg som et pudder i hodebunnen din hvor den absorberer fett og fukt. La tørrshampoen virke i ca. 1 min før du masserer ut restene i hodebunnen til det ikke synes lenger. I tillegg til å gi håret ditt en nyvasket look gir tørrshampo godt hold som gjør håret enklere å style. Vi klarer oss ikke uten, gjør du?

Festivalsommer 2017

Batiste (orginal mni): 39,-

2. GILETTE VENUS SNAP WITH EMBRACE

La bena vise! Festivalstil er ofte 70-tallet og bohem med denimshorts eller søte sommerkjoler. Gillette Venus sin mini-barberhøvel ‘Snap’ er perfekt å ha med seg på reise – en ekte ‘on-the-go’-høvel. Gillette Venus Snap har fem tettsittende blader som glir lett over huden slik at du enkelt og effektivt får fjernet hår, og oppnår et silkemykt og glatt resultat. Supersmart liten pakke som enkelt tar med deg i vesken. We love it!

Sommerfestival 2017

Gilette Venus Snap with Embrace: 159,-

3. HARMONI INTIMSERVIETTER

Alltid kjekt å ha med når fasilitetene holder standard: festival. Nuff said!

Sommer festival 2017

Harmoni Intimservietter: 29,-

4. MAYBELLINE MASTER STROBING STICK

Maybelline Master Strobing Stick er skimmer på en stick! Med lett og kremet konsistens for enkel påføring og fantastisk resultat.
Anvendes som highlighter på områder du ønsker å fremheve som kinnben, amorbue, overleppe og neseryggen. Bruk den alene eller over fundation når du vil ha litt ekstra fin glød.

Festival sommer 2017 tips

Maybelline Master Strobing Stick: 99,-

5. EOS ACTIVE PROTECTION

eos Lip Balm Active Protection beskytter leppene mot solen og holder de vakre og myke gjennom hele dagen (og natten).
Disse søte leppomadene har solfaktor 15 slik du kan du nyte myke og vakre lepper samtidig som de beskyttes mot skadelige UV-stråler. Unn deg denne, du kommer nok til å bli like hekta som det vi er!

Sommer festival 2017

EOS Active Protection: 89,-

6. SOLKREM I VESKESTØRRELSE

Husk å beskytte huden din i solen! En liten tube solkrem i vesken gjør at du hele tiden kan passe på så du ikke blir brent.

Sommer festival 2017

Harmoni Mini Solkrem: 149,- Garniere Sport Solkrem: 69,-

7. BJÖRN AXÉN REPAIR SHAMPOO OG CONDITIONER REISESTØRRELSE

Dersom du har tilgang på dusj og ikke skal være så mange dager reiser du mye lettere med disse små flaskene i baggasjen. Disse er spesielt utviklet for deg med skadet eller tørt hår. Inneholder pleiende mineraler og proteiner som bygger opp skadet hår og gir fukt til hår og hodebunn samt elastisitet og glans. Tommel opp!

Sommer festival tips 2017

BJÖRN AXEN Shampoo og Balsam (reisestørrelse): 49,- pr. stk.

Ved siden av favorittproduktene våre har vi noen ytterligere overlevelsestips for deg som skal på festival for første gang

  • Drikk nok vann! Det er gøy å hoppe rundt foran scenen, men husk å fylle på med væske underveis slik at du ikke blir dehydrert. Du vil vel få med deg hele showet?
  • Gode sko er et must. Selv om støvlettene med hæl er superkule til antrekket blir de fort din værste fiende etter noen timer på bena. La både komfort og stil bestemme hva du tar på deg. Og du? Ikke bruk sko du er redd skal bli ødelagt. Det blir som kjent fort gjørmete på de mest populære stedene.
  • Solbriller. Hvis du ikke får bruk for dem hele veien er de likevel kul som tilbehør på festivaler.
  • Ikke lås teltet. Dersom du skal bo i telt kan det være fristende å henge på en hengelås når alle skal bort fra campen. Det eneste dette gjør er å sende signal til eventuelle skurker at det finnes noe verdt å stjele her. Den gjør heller ikke mye nytte for seg om noen klipper seg gjennom teltduken.
  • Pakk smart. Husk at det er begrenset med plass både i telt og i vesken. Skriv en liste over hva du trenger og dropp å ta med for mye.

Ha en fantastisk festivalsommer, la musikken og stemningen stå i fokus og føl deg fresh og fin med dine nye bestevenner trygt i håndvesken. Nå er det bare å glede seg!

sommer festival 2017