Valentines er også kalt Alle Hjerters Dag, og markeres den 14. februar som en feiring av kjærlighet, vennskap og romantikk. Valentinsdagen markeres ved å gi en gave, et kort, en hyggelig oppmerksomhet eller sending av hemmelige kjærlighetsbrev.

Tips til Valentines

 

Frokost på senga

Om du har vært gift i 40 år, er nyforelsket eller kanskje deler leilighet med en venn eller venninne, er det hyggelig å bli vekket med en kopp kaffe eller en enkel frokost på sengen. Valentinsdagen er dagen for å vise dem du er glad i, hvor mye du setter pris på dem. En enkel sengefrokost kan for eksempel lages av litt friske bær, nøtter og yoghurt, kaffe og appelsinjuice. MENY og LIFE har masse deilige produkter for å skape en god start på dagen, og blomster fra FLORISS blir aldri feil.

IMG_9655Valentines Rortunet 003Morsdag Rortunet Morsdag Valentines 026Pukka te life

Typiske Valentinesgaver

Hos GAVEHUSET  finner du mange fine gaver til Valentines. PRINCESS på Bryn har også et stort utvalg av fine produkter til badet. Ønsker du å kjøpe eller lage et eget Valentineskort kan du finne mye fint både hos TANUM, KOZMOS og NILLE.

Valentines Rortunet 006Tinkafu Elsker deg bamse Kozmos IMG_9671 Gavehuset morsdagPrincess morsdag

Velduftende og pleiende gaver

Å gi bort en oppmerksomhet i form av god sjokolade, parfyme eller et smykke er alltid populært. Hos både KICKS og VITA finner du blant annet parfymer og en rekke gode hudpleie- og skjønnhetsprodukter.

Foreo Luna VITA IMG_1559Zoella VITA IMG_1596 Kicks morsdag parfyme

Det å gi bort en god te, eller kanskje en deilig sjokolade er også blitt vanlig på Valentinesdagen. LIFE har mengder av god te, som for eksempel «love» eller «womankind» fra Pukka-te, sunn og velsmakende sjokolade, samt gode hudpleieprodukter. Mersmak har søte poser fylt med deilige og velsmakende sjokolader og nøttevarianter, samt at de selvsagt har et godt utvalg av kaffe og te.

Hva med å gi noen du er glad i en god bok fra TANUM? Eller et nytt sett med undertøy fra CUBUS? Uansett hva du finner på er vi sikre på at mottakeren blir glade for en liten oppmerksomhet og noen hyggelige ord. Det er ikke så mye som skal til for å glede noen 🙂

Villa Magdalena Tanum morsdagLØV Life IMG_1510Cubus rosa undertoyIMG_9942