Høsten er en tid for innekos, lys og gode bøker.

Her gir vi deg noen tips om bøker du bør få med deg i høst.

Katharina-koden av Jørn Lier Horst

Med sine bøker om politiførstebetjent William Wisting betraktes Jørn Lier Horst som en av Nordens fremste krimforfattere. Han har bakgrunn som etterforskningsleder i politiet og kjenner godt til både miljøet og metodene han skriver om. Handlingen i bøkene er som hentet rett ut av en politimanns hverdag, både når det gjelder rutinene og dramatikken.

I 24 år har Katharina Haugens forsvinning plaget William Wisting. Så skjer det noe som setter ham på sporet. Men hvor langt vil han gå for å få fram sannheten?

Bokhøst

 

Kjærlighetsbrevet av Lucinda Riley

Fra forfatteren av Orkideens hemmelighet, Midnattsrosen og De syv Søstre -her kommer enda en bok fra denne berømte romanforfatteren.
Denne gangen legges handlingen til England og handlingen kobles opp mot det britiske kongehuset for over 100 år siden.
England sørger over den folkekjære skuespilleren Sir James Harris’ død. Den unge journalisten Joanna Haslam skal dekke begravelsen for avisen sin, men i kirken må hun hjelpe en gammel dame som får et illebefinnende. Litt senere mottar hun noen dokumenter fra den gamle damen, deriblant et gammelt kjærlighetsbrev som er fullt av merkelige hentydninger.

Bok1
Liebhaberne av Anne B Ragde

Ragde er tidligere universitetslektor i massekommunikasjon ved Universitetet i Trondheim. Hun er cand.philol. fra Universitetet i Trondheim med hovedfag i amerikansk massemediekommunikasjon, og hun debuterte som forfatter i 1986.
Ragdes bøker beskrives som genreoverskridende, både hennes skjønnlitterære romaner og særlig ungdomsbøkene grenser ofte tett opp mot thrilleren eller kriminalromanen.

«Liebhaberne» er femte bind i serien som startet med «Berlinerpoplene». Anne B. Ragde har skrevet en gripende og overskuddspreget roman om folkene vi er blitt så glad i – om døden som rammer så rått og brått, og om livet som alltid må gå videre.

Bok2