Halloween tips

Tips og triks...




Vi gir deg mange gode tips til en vellykket Halloweenfeiring.

Pynt til Halloween

Kanskje skal du arrangere Halloweenfest for ungene i gata, eller invitere venner til voksenfest? Uansett er det gøy å gjøre litt ekstra ut av det i anledning Halloween. Skumle eller makabre effekter, som hekser, skjelett og flaggermus er typisk for denne dagen. Enten i form av kostymer eller pyntegjenstander.

Svarte duker, stearinlys og dempet belysning setter en fin ramme. Svarte eller orange servietter gjør seg også godt. Det finnes en rekke effekter å få kjøpt i butikkene i tiden før Halloween, og du kan legge ut edderkopper i plast, falskt spindelvev, skummelt godteri eller ande grøssende effekter på bordet.
Nille på Bryn Senter har masse morsomt til Halloween, se mer her:
http://nille.kundeavis.no/
Halloween-006-Nille-collage-1024x457
Utkledning på Halloween

Å kle seg ut på Halloween er noe av det morsomme. Enten du skal kle deg ut som heks, skjelett eller prinsesse er ansiktsmaling eller sminke det som setter prikken over i’en! Husk at de minste kan oppleve kvelden som vel skummel, så tilpass feiringen etter alder. Det er helt greit å kle seg ut som Ole Brum på Halloween.

Det går fint an å lage egne kostymer med enkle midler og litt ansiktsmaling. Eventuellt kan kjøpe kostyme i lekebutikken, i noen klesforretninger og hos butikker som Nille.
Halloween-07-Gresskarlykter-300x300
Halloween-004-Mummip%C3%B8lser-300x275

Trenger du mer inspirasjon om oppskrifter fra Meny finner du de her
FruAasta
VITA
Hos Fru Aasta får du deilige og flotte Halloween donuts, stikk innom å velg deg ut de du synes er finest!
Pris per stk er 39,- (3 x 110,- 6 x 220,- 9 x 330,-) Hos VITA får du -30% på all makeup fra Isadora.
 
Nille-pynt
Auster2
Hos Nille er det -30% på pynt til Halloween og -50% på kostymer (tilbudet gjelder kun varer i butikken), og hos Auster får du kul fargespray som finnes i flere farger og glitter til 80,-