Match-butikkene på Bryn Senter har ikke bare slått seg sammen, men også gått gjennom sitt livs største forvandling. Nyåpningen torsdag 7.september gikk som en drøm, forteller daglig leder, Soheyla.

Nyåpning hos Match Bryn september 2017  Nyåpning hos Match Bryn september 2017

Match-butikkene har mange faste kunder og torsdag 7.september ble de møtt av et helt nytt syn – selv om klærne var av samme gode kvalitet, hadde butikken nå fått et nytt og eksklusivt preg.

– Vi fikk tilbakemeldinger som «wow, jeg visste ikke at det kom til å bli så fint her» og «dette var virkelig et vakkert syn for øyet, butikken føles veldig luksuriøs», forteller Soheyla med en munter stemme.

Fikk blomster av kundene

Åpningen beskriver hun som en stor suksess, og hun er evig glad over innsatsen til teamet sitt – men ikke minst, overfor kundene som tok turen innom. Flere av de faste kundene hadde også med seg blomster og kommenterte at de virkelig hadde gledet seg til å se den nye og stilfulle butikken. Det betyr mye for Soheyla og kollegaene.

– Vi har virkelig gått gjennom en stor transformasjon og byttet ut alt ifra gulv, tak, innredning, prøverom..ja, til og med kleshengerne har vi byttet ut, sier butikksjefen og fortsetter:

– Vi har ikke noe av det gamle igjen – alt er nytt og luksuriøst.

Helt nytt konsept

Match på Bryn Senter er den andre butikken i landet som har fått dette nye konseptet hvor det visuelle som stil og design er i fokus. Lillestrøm var først ute, og har siden da bare fått gode tilbakemeldinger – noe som også har smittet over på omsetningen.

– Vi har akkurat de samme ambisjonene her på Bryn. Vi skal fortsatt gi samme gode service som tidligere, og håper at med nytt preg så vil kundene også få en enda bedre handleopplevelse hos oss.

Merker som Jean Paul, Donna, Marie Phillipe, Mario Conti og Redford er fortsatt favorittene blant kundene. Disse, blant flere, har så klart ikke blitt endret siden sist, men heller blitt tilpasset sesongen; nå bugner butikken nemlig av lekre høstnyheter.

– Vi har fått inn masse fint, og nå gleder vi oss til den spennende reisen fremover sammen med kundene våre, sier Soheyla.

 

Nyåpning hos Match Bryn september 2017  Nyåpning hos Match Bryn september 2017

Nyåpning hos Match Bryn september 2017  Nyåpning hos Match Bryn september 2017

Nyåpning på Match Bryn Senter  Nyåpning på Match Bryn Senter

Nyåpning på Match Bryn Senter  Nyåpning på Match Bryn Senter