Butikksjefen: – Jeg gleder meg til å se hva Bryn Senter har å by på

 

Lørdag 22.april blir ikke bare en merkedag for Bryn Senter, men også for Jan-Tore Gjelsvik; nå skal han åpne sin aller første Nille-butikk på senteret. Det er en oppgave han tar fatt på med stor iver og glede.

– Jeg kjente ikke så godt til Bryn som område fra før av fordi jeg er fra Romerike, men av det jeg har sett til nå virker det veldig lovende, sier Jan-Tore over telefon mens han spaserer rundt på senteret som han snart skal ta en større del av.

Nå har akkurat flyttelasset gått til Tigerstaden – og før åpningen av Nille på lørdag kjenner han liksom litt at sommerfuglene kommer snikende.

– Jeg har vært i Nille-kjeden i 5 år, og møtt på både utfordringer og gleder – også som butikksjef, men nå blir det ekstra spennende fordi jeg skal være med på å bygge opp denne butikken helt fra starten av.

Har troen på Bryn Senter

Han mener at Nille blir et godt tilskudd til butikkmiksen på senteret.

– Vi er jo kjent for å være en kjede med varer til billige priser, så sånn sett er dette et konsept som de fleste kjenner til og som vil være i en kategori for seg selv.

Jan-Tore har flere ønsker når han nå tar fatt på rollen som butikksjef.

– Jeg håper at kundene får det de vil ha og til prisene som de forventer seg. I tillegg satser jeg på de gode kundeopplevelsene som gjør at folk vil returnere til butikken min, sier han.

Interiør og lys

Butikklokalene rommer per nå 150 kvadratmeter og hovedfokuset vil være interiørartikler – og spesielt lys.

– Det er mulig at fokusområdene blir noe utvidet etter hvert, men vi starter i denne retningen så ser vi hvor det bærer hen.

På åpningsdagen lørdag 22.april vil han og kollegaene diske opp med servering av kaffe og kaker – i tillegg vil Bryn Senters kundeklubbmedlemmer få -20% rabatt på ett kjøp.

– Hva er det du ser mest frem til når du nå snart skal innta rollen som butikksjef på Bryn Senter?
– Jeg ser frem til å møte kundene, gi god kundeservice og bidra til et godt miljø på senteret. Jeg håper Nille blir et trekkplaster, sier Jan-Tore og fortsetter:

– Men spesielt gleder jeg meg til å bare starte det hele. Selv om jeg kjenner Nille-kjeden godt, blir det utrolig spennende å få være med på hele butikkeventyret fra starten av. 

Nille-planter-9656  Nille-lys-9644