Sommeren er her.

Vi elsker sommer, sol og varme men noen ganger er det også godt å krype litt innendørs og på Bryn Senter kan vi bl.a. tilby deg disse spisestedene.

Al Dente

Al Dente finner du på plan 2 og kan tilby deg alt fra deilige middagsretter til småretter og påsmurt mat. De har en stor meny som kan friste enhver.
pizza

Lille Persille

Hos Lille Persille som du finner på plan 3 får du alt fra deilige salater og sandwicher til småkaker og vafler. Lille Persille setter gode smaksopplevelser og gode råvarer i sentrum. Etter et godt måltid herfra får du en behagelig metthetsfølelse og ny energi. Har du forresten smakt en av våre herlige smoothier?

Lille Pers

Mersmak

Vi kan nesten garantere deg en god start på dagen om du starter den med en herlig kopp kaffe, kaffe latte eller et annet kaffe alternativ hos Mersmak på plan 3, rett ved siden av Morris. Der finner du også gode baguetter og andre ferdigretter, samt velsmakende smoothier. De har også en fantastisk isdisk og du kan velge og vrake i mange forskjellige varianter. De selger også kaffe og te i poser og små poser med sjokolade og nøtter.

Mersmak

Velkommen!