Sommerens festmakeup steg for steg

Fiks sommerens festmakeup
Festivalsesongen og de morsomme sommerfestene nærmer seg, og dermed får vi også anledning til å rocke makeupen litt ekstra! Slå deg løs med Festival Collection fra KICKS Beauty, som er full av strålende glød, uimotståelige krystaller og solvarme farger. Slik legger du en flott festsminke, trinn for trinn.
 
1. Grunn med glow
Legg en glødgivende primer og lett foundation, og tryll bort tretthetstegn med concealer. Skap gullskimrende glød med highlighter på kinnbein og neserygg. Stryk også highlighter på kragebein og skuldre. Varm så opp kinnene med bronzer.
 
Kicks-2
2.Gi øynene intensitet
Legg svart eller brun kajal på våtkanten og i vipperøttene for å få farge og intensitet så nær øyet som mulig. Bruk deretter samme blyant til eyeliner og ram inn hele øyet.
 
Kicks-3
3. Lek med øyenskygge
Begynn nærmest øyet med den mørkeste øyenskyggen og jobb utover med lysere farger for å få trykk i blikket og en fint tonet skygge. Velg mørkelilla som innramming inntil vippene og fortsett så med burgunder skygge på hele øyelokket. Legg deretter varm metall rundt hele øyet. Til sist sikrer du glimt i øyet med gullskygge rundt den innerste øyekroken.
 
Kicks-4
4. Øk vippevolumet
La øyevippene gjøre mye av seg! Bøy øyevippene nøye med en vippetang og legg mascaraprimer som gir ekstra volum. Legg deretter svart mascara i to omganger. Sett på løsvipper hvis du vil ha en mer dramatisk look.
 
Kicks-5
5. Pynt med krystaller
Vekk skapergleden og festivalpynt looken med krystaller og glitter. Hvis steinene ikke allerede har lim, eller hvis du vil bruke dem på nytt, fester du dem enkelt med løsvippelim.
 
Kicks-6
Ønsker du mer inspirasjon om sommerens make-up - se her: 

https://www.kicks.no/inspirasjon/makeup/sommerens-festmakeup-steg-for-steg
 
Kicks-8