Får kick av å hjelpe

 

Gjennom snart 14 år på Bryn Senter, har Kristin Halmrast hjulpet kunder med alt fra å finne en ny favorittduft til å legge den perfekte sminken. – Vi har mange gode kunder som setter stor pris på den kunnskapen vi har, forteller den blide Kicks-sjefen.

Bryn fyller 25 år - intervju med Kicks  Bryn fyller 25 år - intervju med Kicks

TETT PÅ KUNDENE: For Kristin Halmrast og kollegaene er det spesielt viktig å yte personlig og god service overfor kundene.

– Vi ønsker å yte den beste servicen til alle våre kunder, forteller butikksjef Kristin Halmrast hos Kicks. Hun har vært på Bryn Senter i snart 14 år. I 2012 fikk butikken en face lift og nytt skilt over døren. Esthetique ble byttet ut med Kicks.

–Kicks har Norges største utvalg innen make-up, duft, hårpleie og hudpleie. Vi er veldig stolt av å jobbe i Kicks, forteller Kristin.

Den blide butikksjefen tror at spesielt kundeklubben trekker mange trofaste kunder til Kicks, og særlig på Bryn kommer kundene i alle typer og aldre.

– De unge er veldig på makeup generelt, og spesielt bryn. Bryn på Bryn! smiler Kristin.

– Det er veldig i vinden og har vært det lenge, men det tar jo ikke slutt – det bare fortsetter.

Produkter fra Anastasia er veldig populære, og det er gode produkter. De har også produkter til blant annet contouring, highlighting og lepper. Til de voksne kundene går det mye i god hudpleie.

– Kicks kan jo tilby et enormt sortiment, så da er det ikke rart vi har mange kunder. Og har vi ikke varen i butikk, har vi iPaden vår hvor man kan bestille produkter. Kjøperen kan betale her og få det levert i denne eller en annen Kicks-butikk, eller hjem til seg, forteller Kicks-sjefen.

Kristin elsker bransjen og det koselige miljøet på Bryn. Hun synes noe av det beste med jobben er å kunne hjelpe kundene, særlig når de blir skikkelig fornøyde med makeup.

– Hvis kunden kommer inn og skal ha en foundation, for eksempel, så legger vi ikke bare den. Vi legger litt solpudder, blush eller kanskje litt på brynene for helhetens skyld, og det tar jo bare fem minutter, smiler butikksjefen.

Bryn fyller 25 år - intervju med Kicks  Bryn fyller 25 år - intervju med Kicks

Bryn fyller 25 år - intervju med Kicks  Bryn fyller 25 år - intervju med Kicks

GlamGlow 465,- Kicks body lotion 99,- Kicks body scrub 149,- Biotherm solkrem til kropp 235,- Biotherm solkrem ansikt 235,- Marc Jacobs duft liten 690,- Marc Jacobs duft stor 690,- Anastasia Dipbrow 255,- Anastasia Børste 245,- Anastasia Clear brow gel 235,-