Setter pris på faste kunder

 

Match ble kåret til årets butikkjede i 2016. Vi tok en prat med butikksjefen på Match Man og en fulltidsansatt på Match Woman, som er enige om det meste – nesten.

Bryn fyller 25 år - intervju med Match på Bryn Senter  Bryn fyller 25 år - intervju med Match på Bryn Senter

FØLER SEG HJEMME PÅ BRYN: Nina Solholm på Match Man og Sadia Afzal på Match Woman gleder seg til å gå på jobb hver dag.

– Vi er to separate butikker i tredje etasje på Bryn Senter, men går under det samme navnet og fremstår som en enhet. Det er veldig unikt i Norge. Vi samarbeider egentlig om alt, forteller Nina Solholm på Match Man og Sadia Afzal på Match Woman. De to damene har delte meninger når det kommer til kvinner og menn på shopping.

Sadia synes kvinner er mer utfordrende enn menn, og Nina mener det motsatte.

– Kvinner er mer bevisste på hvordan de ønsker å se ut! Og siden jeg selv er kvinne vet jeg jo hvordan det er – vi vet hvordan vi vil ha det, sier Sadia.

– Jeg er litt uenig. Jeg synes kvinner tenker mer på kvantitet foran kvalitet, mens menn er mer opptatt av kvalitet enn kvantitet. De skal gjerne ha ting som varer lenge, mens vi kvinner gjerne kjøper trendy ting og investerer i noen klassiske ting. Hvis menn finner en genser de liker, så kjøper de gjerne med seg en av hver farge – men bare hvis kvaliteten, fasongen og mønsteret stemmer, forteller Nina.

Til tross for små uenigheter, skryter de begge av miljøet på Bryn Senter, som for Nina er grunnen til at hun trives så godt.

– Vi har ikke den gjennomtrekken man finner andre steder. Det er liksom vårt andre hjem. Jeg kan gå nede i sentrum og møte faste kunder som stopper meg. Det setter jeg pris på, og det gir meg så mye at de husker meg og vet hvem jeg er, smiler Nina.

– Ja, det er koselig med faste kunder! Det er også folk som kommer innom bare for å si hei, og det er veldig hyggelig, forteller Sadia.

Både Nina og Sadia er glad i butikklivet, og synes det er morsomt at jobben kan by på spennende utfordringer.

– Det beste med butikklivet er nok at det aldri er en dag som er lik. Det er utfordringer, både positivt og negativt. Du lærer mye om deg selv og du lærer å kjenne mange forskjellige mennesketyper, mener Nina.

– Jeg liker alt med butikklivet. Det er utfordringer og nye mennesker hver dag. Jeg jobber jo i en damebutikk og får besøk av forskjellige kvinner som skal finne plagg de blir fornøyde med. Mange gir meg en klem når jeg finner de rette tingene, og det er gøy å se mennesker bli så glade, smiler Sadia.

Det kommer alltid ulike kundehenvendelser, men det er spesielt én Nina ønsker å trekke frem. Hun fikk en telefon fra en som ønsket å melde seg ut fra Match.

– Han hadde fått en faktura, så han ville si opp abonnementet for nå hadde han tross alt fått seg dame. Det viste seg at han skulle til Match.com, ler Nina.

Bryn Senter feirer 25 år – intervju med Match  Bryn Senter feirer 25 år – intervju med Match

Bryn Senter feirer 25 år – intervju med Match  Bryn Senter feirer 25 år – intervju med Match

Match mann: Redford jakke 1499,- Jean Paul sko 699,- Match dame: Marie Philippe blazer 1299,- Donna hvit topp 499,- Marie Philippe jakke med blomster 899,-