Gammel kjenning i ny drakt

 

Nille har i mange år vært en av landets mest populære butikkjeder. Nå har de endelig etablert seg på Bryn. – Veldig mange kunder har savnet Nille, forteller butikksjef Jan-Tore Gjelsvik.

Bryn Senter fyller 25 år og vi har intervjuet daglig leder hos Nille  Bryn Senter fyller 25 år og vi har intervjuet daglig leder hos Nille

ETTERLENGTET BUTIKK: Selv om Nille bare har vært på Bryn Senter siden 22.april i 2017, har de allerede gjort seg populære blant senterets kunder. For Jan-Tore og kollegaene er det tydelig at det har vært et savn etter den kjente butikkjeden.

– Alle er så blide og hyggelige, hilser og slår av en prat, forteller Jan-Tore Gjelsvik hos Nille.

Det er de andre ansatte på Bryn Senter butikksjefen snakker om. 22. april åpnet den populære butikkjeden sin butikk på senteret, og Jan-Tore forteller at de har fått en varm velkomst av både kundene og kolleger i andre butikker.

– Og senterledelsen her er også veldig bra! De har et stort fokus på markedsføring, og det gjør at kundene kommer til oss, legger han til.

I tillegg til Jan-Tore, har Nille fem deltidsansatte. Butikksjefen har selv jobbet i kjeden i mange år, og kommer fra jobben som vikarierende butikksjef på Holmlia.

– Vi er veldig flinke til å fornye oss. Vi har alt til sesongene og følger dem. Det er noe å gjøre hele tiden, og da er det morsomt å jobbe, forteller Jan-Tore.

I butikken på Bryn Senter, er det spesielt fokus på interiør. Jan-Tore forteller at det gjerne er barnefamilier og kvinner som er innom, på jakt etter interiør og hverdagsting.

– Om høsten går det mye i lys og interiør, og det som er så spesielt med Bryn er at det bor mange barnefamilier i området. Så ting til bursdager selger vi også mye av, sier Jan-Tore.

Og skulle du være på jakt etter noe nytt til høstkosen, er det bare å ta turen innom Nille.

– Nå har vi blant annet fått inn syntetiske lammeskinn, men også mye nytt innen høstens lykter og lys. Dessuten har vi fått et nytt godteri, som er spesielt laget for Nille og heter Goodie Shop. Det er blant annet potetgull og nøtteblandinger produsert av Sørlandschips for Nille, og det får du bare hos oss, forteller butikksjefen.

Han setter stor pris på det gode samholdet på tvers av butikkene på senteret, og forteller at de ansatte ved senteret er flinke til å hjelpe hverandre i hverdagen.

– Jeg har et inntrykk av at de hos Clas Ohlson sender folk til oss hvis det er ting de ikke har, det samme gjelder bokhandelen. Vi samarbeider gjerne om gode tilbud, og passer hverandres butikker i noen minutter når noen skal på do et slikt. Ansatte fra de andre butikkene kommer ofte innom for å se på nyheter eller bare slå av en prat. Det er veldig lett å komme i prat med folk på senteret her, forteller Nille-sjefen.

Bryn Senter fyller 25 år og vi har intervjuet daglig leder hos Nille  Bryn Senter fyller 25 år og vi har intervjuet daglig leder hos Nille

Bryn Senter fyller 25 år og vi har intervjuet daglig leder hos Nille  Bryn Senter fyller 25 år og vi har intervjuet daglig leder hos Nille

Chilinøtter 15,90 Chips 19,90 Pokemon pennal 29,90 Cashewnøtter 24,90 Tubepennal 39,90 Bokbind i tekstil 31,90 Nøttemix 19,90 Se utvalget av matbokser i butikk