Bryn Senter fyller 25 år i år og vi er stolte over å presentere våre «veteraner».

Vi har 5 damer som har vært på Bryn Senter helt fra starten av og disse er:

Nina og Ragnhild fra Meny, Annette fra Skoringen, Berit fra Miss Bee og Sølvi fra Juvelen.

Berit, som driver Miss Bee var opptatt med innkjøp da intervjuene og bildene ble tatt.

I anledning vårt 25 års jubileum har vi intervjuet de og her ser dere hva som gjør at de liker seg på Bryn Senter.

 

Veteraner-2

 

Sølvi Eriksen

Butikksjef hos Juvelen

Med sine 23 år som butikksjef hos Juvelen, er Sølvi nærmest som veteran å regne.

Hva er det beste med å jobbe her på Bryn senter?

Jeg er fryktelig glad i Bryn. Det er et koselig og intimt senter. Vi som jobber her kjenner hverandre godt og det er et fint sosialt miljø mellom de ansatte i de ulike butikkene. Jeg har vært innom andre sentre i min yrkeskarriere, og må si at miljøet her på Bryn er unikt.

Vi har også et godt forhold til ledelsen her. De spiller på lag med oss, de snur seg fort rundt og finner gode løsninger.

Hvilken rolle spiller kundene?

Kundene har utrolig mye å si for trivselen. Jeg har jobbet her i 23 år og har kunder som har vært med like lenge. Vi har mange faste kunder som kommer igjen og igjen, og det gir en god følelse. Her på Bryn har vi rett og slett Oslos beste kunder.

Beskriv det å jobbe på Bryn med tre ord

Trivsel, samhold og støttende ledelse.

♥♥♥

Annette Pedersen

Butikksjef Skoringen

Annette er en av de som har vært med fra starten av og i løpet av 25 år som butikksjef hos Skoringen, har hun rukket å bli glad i både kunder og kollegaer.

Hva er det beste med å jobbe her på Bryn senter?

Bryn er et veldig koselig senter med flotte kollegaer. Det er et bra miljø her. Ikke bare i vår butikk, men på senteret generelt. Vi hilser alltid på hverandre og slår kanskje av en prat når vi møter hverandre i gangene her. Jeg må også rose senterledelsen, som er superflinke til å inkludere oss og er veldig synlige på senteret. Det de skaper av idéer og kampanjer er kjempeflott.

Hvilken rolle spiller kundene?

Vi er så heldige å ha en kjempefin og trofast kundegruppe. Det er kunder som har handlet her i mange år og som vi har blitt kjent med ved navn. Kundene spør ofte etter deg når de kommer innom. Vi får også veldig skryt for utvalget vårt og det er veldig koselig.

Beskriv det å jobbe på Bryn med tre ord

Sosialt, god stemning og livlig

♥♥♥

Ragnhild Barbro Vøien

Varepåfyller og bestillingsansvarlig hos Meny

Med 20 år hos Meny og fem år som leverandør før det, har Ragnhild på mange måter vært med fra starten.  

Hva er det beste med å jobbe her på Bryn senter?

Vi har det så mye moro på jobb. Det er veldig sosialt her, både med kunder og kollegaer. Også får jeg jo lov til å holde på med noe som engasjerer meg. Jeg bor i Nannestad, så jeg har jo litt reisevei, men det er det så absolutt verdt. Dessuten er senterledelsen her veldig bra og det er med på å skape trivsel og motivasjon.

Hvilken rolle spiller kundene?

Vi har veldig mange trofaste kunder som har handlet her siden vi åpnet. De er opptatt av god mat og stort utvalg. De lytter til kunnskapen til oss som jobber her og vet at de får det lille ekstra. Det er moro.

Beskriv det å jobbe på Bryn med tre ord

Trivselsskapende, engasjerende og sosialt

♥♥♥

Nina Helén Aslaksen

Varebestiller hos Meny

Nina Helén er en av de som har vært med siden den spede begynnelse i 1992 og hun har ingen planer om å forlate Bryn-familien med det første.

Hva er det beste med å jobbe her på Bryn senter?

Det er utrolig godt miljø her, med så mange flinke og hyggelige folk. Det er alltid koselig å komme på jobb. Det er en grunn til at vi blir her for å si det sånn. Jeg har også opplevd i min tid her at folk som har sluttet har kommet tilbake igjen senere fordi det er så bra miljø her.

Hvilken rolle spiller kundene?

Vi må ikke glemme kundene! De er trofaste og de betyr masse. Vi snakker masse med de når de er innom og når man har jobbet her i så mange år så blir de en fin del av hverdagen.

Beskriv det å jobbe på Bryn med tre ord

Spennende, utfordrende og morsomt.