Vi fornyer oss!

I mellomtiden er det bare å glede seg.


Fra i dag og frem til mai 2020 kommer Bryn Senter til å bli fornyet og vi vil i den forbindelse bl.a. få et nytt inngangsparti, nye rulletrapper og noen nye butikker.

En omstrukturering av plan 1 og flytting av hovedinngangen endrer flyt i fellesarealene og skaper bedre dynamikk mellom butikkenes shopfronter, prosjektet med Nye Bryn Senter er igang. 

Vi endrer kommunikasjonen med nye rulletrapper mellom plan1 og plan 2 for å gjøre kundereisen enklere. 

Utvendig vil det estetiske inntrykket av senteret endres ved at deler av fasaden oppgraderes, ny skilting på fasade og skilter ved kjørebane og inn mot parkeringshus.

Interiøret på Bryn Senter er tegnet av Radius Design og omfatter nye fliser i fellesarealene, samtlige overflater males og kles med treverk. Butikkenes shopfronter vil få et nytt dusere uttrykk med varme fargetoner. 

Vi får også noen nye butikker på Bryn Senter, bl.a. MIX som har blitt etterspurt av mange av våre kunder. MIX flytter inn i 2. etg. i en helt ny "0.2"- versjon.
Vi får også Eurosko, Interoptik, Jonathan Sushi, Pizzabaker'n, Musti og Telebutikken - en fin bransjemix som vi tror vil passe fint inn på Bryn Senter.

Vår Clas Ohlson butikk vil også bli nedskallert, men du kan fortsatt bestille varer både på nett og i butikk som du kan hente på Bryn.
Floriss vil fra mandag 20. januar få en ny og midlertidig plassering vis-a-vis dagens butikk, mens de venter på nye og flotte lokaler - butikken er i full drift i hele oppussingsperioden.

Bussholdeplassen vil i perioden bli flyttet til der hvor taxiene stod (til venstre for hovedinngangen) og taxiholdeplassen blir flyttet til vis a vis der den var.

I forbindelse med oppussingen lager vi en kampanje som heter MANDAGSKUPPET – hvor utvalgte butikker vil ha et eget supergodt tilbud en mandag i perioden – følg oss på sosiale medier for å se hvilken butikk som neste mandag vil ha et superbra tilbud. Tilbudet gjelder kun mandagen.

Vi gleder oss til oppussingen og håper du blir med på reisen sammen med oss!
 
Du vil se mange av våre ansatte i slike t-skjorter fremover!
T-skjorter
Dette og mer kan vi tilby deg i tiden fremover!
Nye-1
En sniktitt... om hvordan det kan bli...
Teaser