Vi hjelper deg gjerne!

Tilbud til barn og voksne som trenger ekstra tilrettelegging
Noen barn og voksne synes av ulike årsaker at det er vanskelig å gå i butikker for å handle i vanlig åpningstid. På Bryn Senter vil vi gjerne bidra til å gjøre dette litt enklere for dere.
 
Barn og voksne med spesielle behov, handicap eller sykdom har nå mulighet til å besøke Skoringen, Brilleland, Vita, Tilbords, Life og Cubus utenfor ordinær åpningstid. Vår café Al Dente åpner klokken 8 hver dag, og her er det ofte stille og rolig før resten av butikkene åpner kl. 10:00.

Ta kontakt og avtal direkte med den aktuelle butikken på mail, gi gjerne beskjed om det er noen forhåndsregler vi skal tenke på. Er det ønskelig at musikken skal være av? Ønskes det hjelp av personalet? Eller ønsker man å gå i fred og titte litt selv? Vi tilrettelegger etter beste evne. ūüėä
Skoringen, Brilleland, Vita, Tilbords, Life og Cubus ønsker dere velkommen før eller etter åpningstid, alt etter hva som passer for dere og butikken. Dette tilbudet koster selvfølgelig ingen ting.
 
Avtalen må skje i senterets åpningstid, altså mellom kl. 08:00- 10:00 morgenen eller 21:00-22:00 på kvelden.  Meny holder åpent fra 8-22 på hverdager.
 
Kontakt oss på e-post:
 
Skoringen Bryn: 3619@skoringen.no
 
Tilbords Bryn: tilbords.bryn@tilbords.no
 
Cubus Bryn: but811@cubus.com
 
Brilleland Bryn: 461@brilleland.no
 
Vita Bryn: bryn.vita1132@vita.no

Life Bryn: brynsenteret@lifebutikk.no

KappAhl Bryn:  357Manager@kappahl.com

Babyshop Bryn: bsbryn@babyshop.no

Velkommen!