Vinter og uteglede

Nå er det fantastiske forhold i marka og gjengen hos Bryn Sport på Bryn Senter hjelper deg gjerne med å velge rett utstyr.
Nå er det fantastiske forhold i marka og gjengen hos Bryn Sport på Bryn Senter hjelper deg gjerne med å velge rett utstyr.

Om du er på jakt etter felleski er den viktigste forskjellen at felleski sitter godt på føre fra null grader og oppover. Felleski blir derfor stadig mer populært, fordi vi flere steder i landet opplever mindre av den ordentlige kalde vinteren. Er det flere minusgrader fungerer tradisjonelle ski med blå Swix fortsatt best.

Mange trives fremdeles best på de tradisjonelle skiene, og andre igjen trives best på smørefrie ski og for andre igjen er det kanskje slalom som er tingen; hvor en ikke trenger å ta hensyn til smøring i det hele tatt men kanskje trenger  å sette seg i bilen eller ta kollektivtrafikken til en bakke med skiheis.

Uansett føre og hva en foretrekker er gjengen på Bryn Sport sitt ønske at flere kommer seg ut og gjør dørstokkmila så liten som mulig.

De ønsker deg velkommen inn til en sportsprat!