Mat har alltid vært en stor kulturbærer. Hjemme hos oss ble det aldri laget chicken tikka masala. Ikke fordi mamma ikke ville, men fordi det ikke er en del av indisk husmannskost. Indisk mat er så mye mer enn rogan josh, lam korma, og butter chicken. Der Peppern Gror går vi tilbake til røttene. Har du smakt gol gappe, indiske smaksbomber laget av semulina boller, som selges fra traller på gata i India. Eller grillet søtpotet? Hørt om aloo tikki? Hva med homestyle chicken curry, godkjent av svigermor?
Fra vårt åpne kjøkken – første av sitt slag i Norge – inviterer vi til dialog med kokkene og et innblikk i hvordan indisk mat lages. Fra menyen kan du velge mellom streetfood, grill, homestyle cooking og restaurant curries. Og er du ekstra heldig står mamma på mutterns hjørne i kjøkkenet og fikser deg din middag.
Velkommen til Der Peppern Gror
Hilsen Samir Sharma
Mat har alltid vært en stor kulturbærer. Hjemme hos oss ble det aldri laget chicken tikka masala. Ikke fordi mamma ikke ville, men fordi det ikke er en del av indisk husmannskost. Indisk mat er så mye mer enn rogan josh, lam korma, og butter chicken. Der Peppern Gror går vi tilbake til røttene. Har du smakt gol gappe, indiske smaksbomber laget av semulina boller, som selges fra traller på gata i India. Eller grillet søtpotet? Hørt om aloo tikki? Hva med homestyle chicken curry, godkjent av svigermor?
Fra vårt åpne kjøkken – første av sitt slag i Norge – inviterer vi til dialog med kokkene og et innblikk i hvordan indisk mat lages. Fra menyen kan du velge mellom streetfood, grill, homestyle cooking og restaurant curries. Og er du ekstra heldig står mamma på mutterns hjørne i kjøkkenet og fikser deg din middag.
Velkommen til Der Peppern Gror
Hilsen Samir Sharma